Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez, "mai aproape ca niciodată" să semneze! Va fi coleg cu doi rivali de-o viaţă

Luis Suarez, "mai aproape ca niciodată" să semneze! Va fi coleg cu doi rivali de-o viaţă

Campionate

Comentarii

Luis Suarez (35 de ani) e foarte aproape să-şi încheie aventura fotbalistică europeană după 16 ani. "Canibalul" este "mai aproape ca niciodată" să dea curs unei oferte din MLS, liga de fotbal nordamericană.

Rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Atletico Madrid, Luis Suarez este în căutarea unei noi echipe şi, deşi a primit mai multe oferte, momentan nu s-a decis. Atacantul uruguayan este, totuşi, "mai aproape ca niciodată" să se transfere în Major League Soccer.

Luis Suarez, "mai aproape ca niciodată" să semneze! Va fi coleg cu doi rivali de-o viaţă

ESPN, prin jurnalistul Taylor Twellman, anunţă că Luis Suarez este "mai aproape ca niciodată" să semneze şi să-şi încheie cariera europeană după 16 ani. Sursa citată scrie că e aproape să semneze cu Los Angeles FC, echipa din MLS care i-a transferat în această vară pe Gareth Bale (33 de ani) şi Georgio Chiellini (37 de ani).

Astfel, dacă semnează cu Los Angeles FC, Luis Suarez va fi coleg cu doi fotbalişti pe care i-a avut rivali toată cariera. Gareth Bale a jucat pentru marea rivală a Barcelonei, Real Madrid în Spania, iar Chiellini la Juventus. În plus, Suarez şi Chiellini au şi un trecut la echipele naţionale. Celebrul episod de la Cupa Mondială din 2014, când Suarez l-a muşcat de umăr pe Chiellini în Italia - Uruguay 1-1.

Luis Suarez a ajuns pentru prima dată în Europa în 2006, la Groningen, în Olanda, iar odată cu transferul peste Ocean, în SUA, ar încheia aventura fotbalistică europeană.

Afla mai multe despre: luis suarezlos angeles fctransfercontract 

viewscnt
Articole similare