Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez pleacă de la Atletico Madrid. Se întoarce la Barcelona?

Luis Suarez pleacă de la Atletico Madrid. Se întoarce la Barcelona?

La Liga

Comentarii

Luis Suarez (35 de ani) va pleca de la Atletico Madrid când îi va expira contractul cu gruparea rojiblanco, în vara acestui an. Uruguayanul nu va primi o ofertă de prelungire, în ciuda faptului că a avut un prim sezon excelent pe Wanda Metropolitano, deoarece în actuala stagiune nu a mai fost la fel de prolific.

Luis Suarez pleacă de la Atletico Madrid. Se întoarce la Barcelona?

Jurnalistul Martin Talavera de la Cadena SER a anunţat, duminică, faptul că Luis Suarez nu va mai fi jucătorul lui Atletico Madrid în vară, când îi expiră contractul. "Canibalul" nu va primi un nou contract pe Wanda Metropolitano din cauza formei slabe din acest sezon, deşi în prima stagiune pe Wanda Metropolitano a fost letal.

Luis Suarez a fost un jucător-cheie pentru Atletico Madrid în sezonul trecut, când a ajutat echipa lui Diego Simeone să câştige titlul în LaLiga.

În acest sezon, Luis Suarez a marcat de opt ori şi a livrat două assist-uri în 24 de meciuri jucate în toate competiţiile cu Aletico Madrid. Per total, după ce a semnat în 2020 cu madrilenii, atacantul sud american a înscris de 29 de ori şi are în cont şi cinci pase de gol în 62 de partide strânse pentru Atletico.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Luis Suarez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Se întoarce Luis Suarez la Barcelona?

Fostul preşedinte al catalanilor, Jose Maria Bartomeu, şi fostul antrenor, Ronald Koeman, l-au îndepărtat pe Luis Suarez de la FC Barcelona, deşi atacantul a demonstrat că mai poate juca la nivel înalt. Suarez a plecat de pe Camp Nou şi din cauza salariului mare, însă acum catalanii caută atacant şi, dacă ajunge gratis, Suarez poate fi o soluţie pentru Barcelona având în vedere că e obişnuit cu clubul.

La Barcelona, Luis Suarez a marcat 195 de goluri şi a livrat 113 pase de gol în 283 de partide, fiind al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului.

Afla mai multe despre: luis suarezatletico madridbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare