You are here:

Luka Modric a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo: "Cred că va rămâne!"

Luka Modric a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo: "Cred că va rămâne!"
Comentarii

Căpitanul echipei naţionale a Croaţiei, Luka Modric, a vorbit despre viitorul coechipierului său de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, după calificarea în semifinalele Cupei Mondiale. Croaţia a învins Rusia, la loviturile de departajare, şi s-a calificat în semifinalele CM la 20 de ani după competiţia din Franţa, când a ocupat locul 3.

"Cred că va rămâne. În opinia mea, ar fi grozav să rămână, pentru că nu mi-l pot imagina jucând pentru o altă echipă din Europa", a declarat Modric, care a punctat că "vom vedea ce se va întâmpla".

În vârstă de 33 de ani, Cristiano Ronaldo este subiectul posibilului transfer al verii. După nouă ani petrecuţi la Real Madrid, starul portughez a anunţat imediat celei de-a treia Ligi a Campionilor că ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu în această vară.

Conform presei internaţionale, el este dorit de Juventus Torino, club dispus să plătească 100 de milioane de euro în schimbul său. Totuşi, preşedintele grupării spaniole, Florentino Perez, nu este dispus să renunţe prea uşor la cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, pentru care solicită 150 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ronaldoreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare