Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Modric, mesaj clar după ce a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Qatar: ”Unii sunt aici pentru prima dată şi au câştigat deja ceva!”

Luka Modric, mesaj clar după ce a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Qatar: ”Unii sunt aici pentru prima dată şi au câştigat deja ceva!”

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Croaţiei a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-1), selecţionata Marocului, şi a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială din Qatar.

Modric a făcut un nou turneu mare. Mijlocaşul lui Real Madrid a jucat şi finala Campionatului Mondial din 2018 şi a fost aproape să repete performanţa din Rusia, dar echipa lui a pierdut în faţa Argentinei. 

Modric a ajuns la 37 de ani şi a anunţat că în acest moment nu se va retrage de la naţională şi va evolua în continuare pentru Croaţia în National League. 

”În ultimii ani, jucătorii tineri au arătat calitate, au adus energie, viitorul fotbalului nostru este strălucit. Unii sunt aici pentru prima dată şi au câştigat deja o medalie. Mie mi-au trebuit 12 ani.

Am trecut prin toate şi prin orice. Ei ar trebui să aprecieze. Eu voi continua să joc pentru Croaţia în Nations League. După aceea, vom vedea cum o să procedez”, a spus Luka Modric, la finalul meciului. 

Croaţia a învins Maroc, scor 2-1, şi a câştigat medaliile de bronz

Meciul de pe Khalifa International Stadium a început cu greşeala lui Bounou, care a fost aproape de autogol în minutul 3 şi a continuat cu golul lui Gvardiol, cap la o recentrare, tot cu capul, reuşită de Perisic. 1-0 pentru Croaţia în minutul 7, un avantaj de care europenii nu s-au putut bucura foarte mult timp.

În minutul 9, Achraf Dari a profitat de respingerea greşită a lui Majer şi a egalat. Au urmat ocaziile lui Modric şi En Nesyri, pentru ca în minutul 42 croaţii să preia conducerea. Şut senzaţional al lui Orsic şi gol de generic pentru 2-1 la pauză.

Partea secundă a fost mai calmă. Livakovic a intervenit foarte bine în faţa lui En Nesyri, în minutul 75, iar ambele echipe au cerut câte un penalti – croaţii la contactul dintre Amrabat şi Gvardiol, iar marocanii la duelul lui Hakimi cu Petkovic. Kovacici a şutat pe lângă poartă în minutul 87, când a trecut uşor de Hakimi, şi Croaţia a învins cu 2-1, câştigând medalia de bronz a Cupei Mondiale din Qatar.

Afla mai multe despre: cupa mondială-luka modric-croaţia 

viewscnt
Articole similare