Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luka Modric, răspuns clar în momentul când a fost întrebat la cine ar trebui să meargă Balonul de Aur! ”Sper că îl va obţine, pentru că merită!”

Luka Modric, răspuns clar în momentul când a fost întrebat la cine ar trebui să meargă Balonul de Aur! ”Sper că îl va obţine, pentru că merită!”
Comentarii

Câştigătorul Balonului de Aur din 2018, Luka Modric, şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur în 2021.

În acest an, nu există un favorit clar la decernarea premiului, mai mulţi jucători având şanse la câştigarea marelui trofeu. Karim Benzema este unul dintre fotrbaliştii cu şanse reale la câştigarea trofeului, după ce a câştigat cu Franţa Liga Naţiunilor şi a fost principalul marcator de la Real Madrid. 

Chiar dacă nu a obţinut niciun trofeu cu echipa de club în acest sezon, Modric consideră că francezul ar trebui să primească Balonul de Aur. Fotbalistul a făcut dezvăluirea la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Şahtior Doneţk, din grupele Champions League. 

”Sper că îl va obţine, pentru că merită!”

”Vom vedea. Există mai mulţi candidaţi care l-ar putea câştiga. Pentru mine, Karim este unul dintre ei. Sper că îl va obţine, pentru că merită, la modul în care a jucat în acest an şi la ce evoluţie a avut.

Mai presus de toate, în ultimii ani, mereu a fost la cel mai înalt nivel. Acum a reuşit şi să câştige un trofeu cu Franţa, lucru care contează la acordarea acestui premiu. Sper că va câştiga, pentru că merită”, a spus jucătorul croat. 

În 2018, Modric a câştigat Balonul de Aur la capătul unul sezon incredibil. Fotbalistul croat a câştigat în acel sezon Champions League şi a ajuns cu echipa naţională în finala Cupei Mondiale.  

Afla mai multe despre: modric-benzema-balonul de aur 

viewscnt
Articole similare