Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukaku vrea să plece la Chelsea! Le-a cerut şefilor lui Inter să accepte oferta uriaşă venită de pe Stamford Bridge

Lukaku vrea să plece la Chelsea! Le-a cerut şefilor lui Inter să accepte oferta uriaşă venită de pe Stamford Bridge

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku (28 de ani) vrea la Chelsea. Atacantul belgian i-a informat pe şefii lui Inter că şi-ar dori să accepte oferta sosită pe numele său.

Chelsea îşi caută atacant de mai multă vreme şi deşi s-au speculat multe nume, printre care şi cel al lui Haaland, se pare că varianta finală este Romelu Lukaku. Oficialii de pe Stamford Bridge au făcut o primă ofertă refuzată de Inter, de 80 de milioane de euro, dar au revenit.

Fabrizio Romano a anunţat în urmă cu două zile că Inter a primit o nouă ofertă de la Chelsea, cu o sumă cuprinsă între 120 şi 130 de milioane de euro, şi o un salariu de 12 milioane de euro pentru Lukaku. De pe "Giuseppe Meazza" s-a cerut timp de gândire şi se pare că după ce s-au consultat cu jucătorul, acest le-a transmis că şi-ar dori să plece la Chelsea, potrivit SkySports.

Lukaku n-ar fi la prima aventură la Chelsea. A mai jucat pentru "Albaştri" în perioada 2011 - 2013, iar în Premier League a mai evoluat pentru Everton şi Manchester United.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Romelu Lukaku în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romelu lukakuchelseatransferinter 

viewscnt
Articole similare