Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukas Podolski se retrage din fotbal şi începe o carieră în hochei. Cu ce echipă va semna fostul Campion Mondial

Lukas Podolski se retrage din fotbal şi începe o carieră în hochei. Cu ce echipă va semna fostul Campion Mondial

Diverse

Comentarii

Lukas Podolski îşi va încheia cariera de fotbalist, pentru a deveni un jucător de hochei. Fostul campion mondial va semna cu o echipă de tradiţie din Germania, după ce a ajutat-o să nu dea faliment.

Lukas Podolski (35 de ani) se retrage din fotbal în schimbul unei noi cariere în hochei. Germanul va semna imediat ce lucrurile se vor stabili între el şi club. Fostul Campion Mondial a ajutat financiar echipa la care va merge, pentru a nu intra în faliment.

Echipa la care va ajunge Podolski şi motivul pentru care face această alegere

Podolski va semna cu Kolner Haie, o echipă de tradiţie în hocheiul german. Fostul star al Germaniei a ajutat echipa să evite falimentul şi după aceea le-a propus acestora o provocare. Clubul din Koln, a trebuit să vândă 100.000 de bilete, iar pentru asta Lukas va semna cu aceştia pentru sezonul 2020/2021. Echipa şi fanii aşteaptă cu nerăbdare ca Podolski să semneze şi să devină jucătorul lui Kolner Haie. 

Lukas a mulţumit în mediul online, tuturor celor care au susţinut echipa şi i-au ajutat pe cei de la Haie să îndeplinească provocarea.

"Sunt extrem de fericit pentru Haie, că au dat 100.000 de bilete. Vreau doar să spun mulţumesc vouă tuturor oamenilor şi companiilor care ne-au ajutat.", a spus Podolski.

Podolski a făcut şi o declaraţie oficială cu privire la promisiunea sa, iar cei de la Haie, au postat-o pe site-ul lor.

"Imediat ce totul o să se calmeze puţin mai mult o să stăm împreună cu clubul să vedem cum va continua asta. Oricum va arăta astfel: Aştept cu nerăbdare să fiu jucătorul lui Haie."

În prezent Lukas Podolski evoluează pentru Antalyaspor, echipă din prima ligă turcească. Fostul Campion Mondial a mai jucat în trecut la echipe precum Arsenal, Bayern Munchen şi Inter Milan. Cota de piaţă a lui Lukas este de 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: lukas podolski campion mondial 

viewscnt
Articole similare