Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luptă crâncenă între granzii din Premier League. Trei dintre cele mai puternice cluburi se bat pentru un super golgheter

Luptă crâncenă între granzii din Premier League. Trei dintre cele mai puternice cluburi se bat pentru un super golgheter

Premier League

Comentarii

Arsenal, Liverpool şi Tottenham se luptă să obţină semnătura unuia dintre cei mai în vogă atacanţi din Europa. Este vorba despre Wissam Ben Yedder(29 de ani), cel care a înscris 19 goluri în acest sezon.

Conform L'Equipe şi BeSoccer, Arsenal, Liverpool şi Tottenham sunt principalele favorite să îl transfere pe Wissam Ben Yedder în această vară. Deşi mai are contract până în vara lui 2024. AS Monaco se teme că l-ar putea pe atacantul în vârstă de 29 de ani.

45 de milioane de euro este suma pentru care monegascii ar fi totuşi dispuşi să renunţe la serviciile fotbalistului venit de la Sevilla în august 2019. Cele trei nu sunt însă singurele cluburi care şi-au exprimat interesul pentru Ben Yedder. Pe lista formaţiilor care îl doresc se află şi Manchester United, Manchester City, Real Madrid şi Valencia.

De când a venit din Andaluzia, Ben Yedder a impresionat prin cele 19 goluri marcate în toate competiţiile pentru AS Monaco. Pe lângă acestea, el a oferit şi nouă pase decisive. Destinaţiile Arsenal şi Tottenham sunt cele mai plauzibile. Dacă pentru Liverpool principala ţintă este Timo Werner, pentru „tunari” şi pentru Spurs, Ben Yedder ar fi soluţia perfectă de a completa golul lăsat de o posibilă plecare a lui Aubameyang sau Lacazette, respectiv a lui Harry Kane.

Afla mai multe despre: arsenalliverpoolpremier leagueben yedder 

viewscnt
Articole similare