Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luptă la baionetă pentru Florian Wirtz. Barca şi patru cluburi din Premier League vor să-l transfere pe mijlocaşul lui Leverkusen

Luptă la baionetă pentru Florian Wirtz. Barca şi patru cluburi din Premier League vor să-l transfere pe mijlocaşul lui Leverkusen

Fotbal

Comentarii

Florian Wirtz este una dintre senzaţiile fotbalului german. Talentatul fotbalist de la Bayer Leverkusen a trezit interesul multor cluburi din Europa.

Dacă despre interesul Barcelonei pentru a-l transfera pe Florian Wirtz se vorbeşte deja de câteva luni, presa internaţională anunţă acum că alte patru cluburi din Premier League sunt cu ochii pe jucătorului care a debutat recent şi în naţionala Germaniei.

Chelsea, Manchester City, Tottenham şi Arsenal sunt cele patru formaţii din Premier League care vor să-l achiziţioneze pe Wirtz. Surprinzător, Arsenal ar fi cea mai aproape de transferul jucătorului. Londonezii au deja o linie de mijloc foarte tânără cu Smith Rowe, Odegaard şi Saka, iar pariul pentru sezonul viitor este Florian Wirtz.

În schimb, de fotbalistul lui Leverkusen a rămas impresionat şi Pep Guardiola, care ar vrea să-l aducă la City, dar şi Tottenham, fotbalistul fiind urmărit de mai multă vreme de noul director sportiv, Fabrio Paratici.

Cotat la 45 de milioane de euro, Wirtz are numai 18 ani şi este comparat de germani cu Messi. Mijlocaşul ofensiv a debutat în 2020 la Leverkusen, fiind achiziţionat de la FC Koln, club unde Wirtz a crescut şi a jucat timp de zece ani. Până în prezent, Florian Wirtz a adunat 50 de meciuri la Leverkusen şi a marcat 11 goluri. Gruparea germană nu i-a stabilit un preţ talentatului mijlocaş, dar presa internaţională scrie despre o sumă minimă de 60 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: florian wirtz 

viewscnt
Articole similare