Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupta pentru titlu în Premier League! Klopp îl contrazice pe Guardiola, care crede că tot Regatul Unit ţine cu Liverpool

Lupta pentru titlu în Premier League! Klopp îl contrazice pe Guardiola, care crede că tot Regatul Unit ţine cu Liverpool

Premier League

Comentarii

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, nu crede că tot Regatul Unit vrea ca formaţia sa să câştige titlul în Premier League, aşa cum a afirmat tehnicianul de la Manchester City, Pep Guardiola.

"Nu am idee dacă toată ţara ne susţine. Nu este sentimentul pe care îl am când mergem în alte locuri, de fapt este chiar opusul", a spus Klopp, conform BBC.

"Locuiesc la Liverpool. Aici mulţi oameni vor să câştigăm campionatul, asta e sigur. Dar chiar şi aici probabil că este doar 50% (nr.r - referire la cealaltă echipă din oraş, Everton). Nu ştiu în ce stare a fost Pep când a spus asta. Să fii eliminat din Liga Campionilor este destul de greu de acceptat. Iar apoi Liverpool a ajuns în finală. Spui ce spui", a adăugat tehnicianul german.

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, s-a plâns de faptul că toată lumea în Marea Britanie vrea ca rivala Liverpool să câştige titlul în Premier League.

"Toată lumea din această ţară o susţine pe Liverpool... presa şi toată lumea. Bineînţeles, pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competiţiile europene. Nu şi în Premier League, pentru că au câştigat un titlu în 30 de ani, dar nu este deloc o problemă", a declarat Guardiola pentru beIN Sports.

Totuşi, City este favorită în acst moment să câştige Premier League, având trei puncte avans în clasament, în faţa rivalei, cu câte trei jocuri rămâse de disputat din acest sezon.

Manchester City mai are de jucat cu Wolverhampton şi West Ham United, ambele în deplasare, precum şi cu Aston Villa, acasă.

Liverpool va evolua întâi pe terenul celor de la Aston Villa, apoi, tot în deplasare, cu Southampton şi în final cu Wolverhampton, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: kloppguardiola 

viewscnt
Articole similare