Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luptător de taekwondo, bătut măr pe străzile din Dublin, la câteva săptămâni după revenirea de la Olimpiadă. Atenţie, imagini dure

Luptător de taekwondo, bătut măr pe străzile din Dublin, la câteva săptămâni după revenirea de la Olimpiadă. Atenţie, imagini duregalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Jack Woolley, primul participant la taekwondo, la Olimpiadă, din partea Irlandei, a fost bătut măr pe străzile din Dublin, având nevoie să fie transportat de urgenţă la spital.

Jack Woolley a avut parte de sperietura vieţii pe străzile din Dublin, la săptămâni după revenirea de la Olmpiadă. Luptătorul de taekwondo a fost bătut măr de un grup de oameni şi a avut nevoie să fie transportat de urgenţă la spital. Sportivul va avea nevoie de operaţii de reconstrucţie facială.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, 14 august, în centrul capitalei Irlandei. Conform lui Woolley, acesta ieşise în oraş cu un prieten, înainte de a se îndrepta spre casă. Luptătorul mergea pe marginea râului Liffey, când a văzut un grup de 8-12 oameni ”atacând violent oameni”.

Luptător de taekwondo, bătut măr pe străzile din Dublin!

Woolley a fost snopit în bătaie de agresori şi lăsat pe marginea drumului. Poliţia a confirmat că a primit un apel în jurul orei 00:40, în care se cerea intervenţia autorităţilor, în jurul zonei în care luptătorul fusese atacat.

”Mulţumesc tuturor, din nou, pentru susţinere şi pentru mesajele frumoase. Sper că mă voi recupera repede. Au fost două luni destul de grele”, a transmis Woolley în urma incidentului. Acesta a mai postat mesaje pe Instagram, prin care îi ţinea la curent pe fanii săi, în legătură cu condiţia în care se află.

La Olimpiadă, Woolley a fost învins încă din prima rundă, din optimi, de argentinianul Lucas Guzman, scor 22-19. Luptătorul irlandez a fost primul reprezentat din istoria ţării sale la taekwondo, la Jocurile Olimpice.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jack woolleyluptător taekwondo bătut 

viewscnt
Articole similare