You are here:

Luptătorul John Cena, care a intrat şi în lumea filmului, a anunţat se va retrage din wrestling în 2025

Luptătorul John Cena, care a intrat şi în lumea filmului, a anunţat se va retrage din wrestling în 2025

Alte sporturi

Comentarii

Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri pentru a-şi lua adio de la fani. Americanul în vârstă de 47 de ani a confirmat vestea sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

Profesionist din 1999, John Cena a indicat că intenţionează să participe la 40 de întâlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie şi la WrestleMania 41, care va fi ultima sa.

El a intrat în lumea actoriei în ultimii ani, având inclusiv o apariţie în filmul Barbie în 2023, şi este capul de afiş al seriei Peacemaker din 2022.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, John Cena a fost campion mondial de 16 ori. El intenţionează să continue să facă parte, într-un fel sau altul, din "familia WWE", chiar dacă se simte "fizic la capătul puterilor".

Ca o măsură a popularităţii sale imense, John Cena este cea mai solicitată celebritate din toate timpurile de către copiii organizaţiei caritabile Make a Wish. De asemenea, deţine un record mondial Guinness Book pentru numărul de dorinţe îndeplinite pentru copiii cu boli grave.

Afla mai multe despre: john cenawrestlingretragere 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul