Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lupte în culise? Care ar fi adevăratul motiv pentru care Gigi Becali i-a criticat dur pe Planic şi Bălaşa

Lupte în culise? Care ar fi adevăratul motiv pentru care Gigi Becali i-a criticat dur pe Planic şi Bălaşa

Superliga

Comentarii

Un site din Serbia susţine că motivul pentru care Bogdan Planic a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali este că n-a fost transferat de el, ci la insistenţele lui Mihai Stoica şi Nicolae Dică. Patronul FCSB a declarat recent că vrea să aducă doi fundaşi centrali, deoarece nu vrea să-i mai vadă în echipă pe Planic şi Bălaşa.

Singurii fundaşi centrali de meserie din lotul FCSB-ului au intrat în gura patronului. Bogdan Planic şi Mihai Bălaşa au fost criticaţi pentru faptul că FCSB primeşte prea multe goluri, iar Gigi Becali a anunţat că va transfera doi fundaşi centrali. Site-ul mozzartsport.com susţine însă că nu evoluţiile celor doi au provocat reacţia lui Gigi Becali.

”Este vorba despre doi jucători care nu au venit la club din dorinţele lui, ci la insistenţele lui Mihai Stoica şi lui Nicolae Dică. Ei sunt, de asemenea, singurii jucători din primul ”11” care nu au fost aleşi personal de Gigi Becali”, scriu cei de la mozzartsport.com.

Jurnaliştii sârbi notează că Nicolae Dică n-are niciun cuvânt de spus faţă de alegerile patronului: ”Ca jucător, este o legendă a clubului. Darcar antrenor este în mare parte o marionetă, care, fără discuţii, îi satisface şi toate capriciile şi ordinele lui Gigi Becali”, mai notează sârbii.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare