You are here:

”M-a pus în primul 11 şi a avut încredere în mine”. Rrahmani nu l-a uitat pe Bergodi: ”Pentru mine a fost foarte bun”

”M-a pus în primul 11 şi a avut încredere în mine”. Rrahmani nu l-a uitat pe Bergodi: ”Pentru mine a fost foarte bun”

Rapid

Comentarii

Rapid are doar două puncte în clasament după două etape.

Rrhamani a vorbit despre Bergodi

Cristiano Bergodi şi-a încheiat al treilea mandat la Rapid în luna aprilie. Pe giuleşteni i-a mai pregătit în perioadele iulie - octombrie 2007 şi aprilie - iunie 2015. A fost recomandat de Adrian Mutu ca succesor şi a avut obiectiv, pentru acest sezon, clasarea pe locurile 1-3. Lasă echipa pe 5, după ce a adus-o pe locul 2, la startul play-off-ului.

Albion Rrahmani a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul antrenor din Giuleşti şi a dezvăluit că Bergodi l-a ajutat enorm. 

”(n.r. despre diferenţele dintre Bergodi - Lennon) Nu vreau să vorbesc despre diferenţe fiindcă fiecare antrenor are stilul lui, tactica lui. Pentru mine Bergodi a fost foarte bun fiindcă m-a ajutat foarte mult atunci când am venit aici. M-a pus în primul 11 şi a avut încredere în mine şi îmi place mult. Dar şi Neil Lennon face o muncă foarte bună, are o tactică bună, sezonul ăsta mai bun. Ne vorbeşte mereu în antrenamente, este foarte bun.

Vrea să fim sută la sută în antrenamente, sa muncim mult, muncim foarte mult şi este foarte serios. Înainte de antrenament sau după antrenament este foarte prietenos, câteodată glumeşte. 

Da, pentru că acum văd că jucăm bine, stăm bine tactic, aşa că da. Noul antrenor face tot ceea ce poate şi cred că vom avea un sezon mult mai bun decât precedentul”, a declarat Rrahmani. 

  • 37 de meciuri a avut Bergodi în acest mandat la Rapid: 16 victorii, 12 egaluri, 9 înfrângeri
În primele două etape ale Superligii, Rapid a încheiat la egalitate cu UTA Arad, scor 1-1, respectiv CFR Cluj 2-2.
 
În etapa a treia, Rapid se deplasează la Ploieşti pentru meciul cu Petrolul, programat luni, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: bergodilennonrapid 

viewscnt
Articole similare