Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„M-a sunat” Mirel Rădoi l-a contactat pe Victor Piţurcă: „Mi-a cerut sfaturi”

„M-a sunat” Mirel Rădoi l-a contactat pe Victor Piţurcă: „Mi-a cerut sfaturi”
Comentarii

Victor Piţurcă a fost selecţionerul României în trecut şi ştie cum merge treaba la echipa naţională unde presiunea este enormă.

„M-a sunat” Mirel Rădoi l-a contactat pe Victor Piţurcă: „Mi-a cerut sfaturi”

Fostul selecţioner a dezvăluit că a fost contactat în trecut de Mirel Rădoi. Actualul selecţioner l-ar fi căutat când era pe banca tehnică a naţionalei de tineret şi i-ar fi cerut sfaturi.

„Cand el era la tineret si eu la Craiova, m-a sunat, mi-a cerut sfaturi despre numirea la naţionala de seniori, atunci a fost pentru prima dată când m-a sunat, în rest n-am avut o relaţie cu Mirel”, a mărturisit fostul selecţioner al României, în direct, la Look Sport.

Patru luni a stat Piţurcă la CS U Craiova, ultima echipă pe care a pregătit-o. A preluat-o pe 1 septembrie 2019 şi a demisionat pe 4 ianuarie 2020.

Urmează România - Anglia

Naţionala României se va duela mâine, de la ora 19:00 cu selecţionata Angliei, în al doilea amical din acest stagiu de pregătire. Meciul va avea loc la Middlesbrough. Tricolorii vin cu moralul la pământ după ce au fost bătuţi de Georgia, scor 1-2.
Victor Piţurcă este optimist şi cred că naţionala va arată mai bine împotriva Angliei.

„Eu cred că vom arăta mai bine pentru că e şi teama să nu fim învinşi la multe goluri diferenţă. Teama la jucat, mai ales când pierzi cu Georgia şi sper să fie un joc reuşit.  E greu să obţii victoria contra Angliei, dar nu e imposibil. E suficient un imbold şi sunt convins că şi naţionala va juca altfel”, a declarat fostul selecţioner al României.

  • 3 trofeea cucerit Victor Piţurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 şi Supercupa în 2002)

Afla mai multe despre: nationala romanieimirel radoivictor piturca 

viewscnt
Articole similare