Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„M-a sunat nea Mircea... Trebuia să mă întâlnesc cu el”. Reacţia lui Lucescu după vizita în cantonamentul lui Dinamo | EXCLUSIV

„M-a sunat nea Mircea... Trebuia să mă întâlnesc cu el”. Reacţia lui Lucescu după vizita în cantonamentul lui Dinamo | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) este suspect de coronavirus. Tehnicianul a fost în cantonamentul lui Dinamo cu o zi înainte de aflarea testelor celor şase jucători infectaţi. Ioane Andone a luat imediat legătura cu „Il Luce” şi a venit cu un update despre situaţia ta.

Mircea Lucescu a fost chemat de reprezentanţii „Doar Dinamo Bucureşti” pentru a-i încuraja pe fotbalişti înaintea meciurilor decisive cu Chindia Târgovişte, iar alături de antrenorul de 74 de ani, la Săftica, au fost prezenţi şi liderii galeriei dinamoviste.

Conform preşedintelui lui FC Voluntari, „Il Luce” a respectat toate regulile de distanţare. Se pare că deşi nu a avut contact fizic cu nimeni în timpul vizitei de miercuri, Lucescu îşi va face un test pentru coronavirus.

„Am vorbit cu el la telefon. (Şi era impacientat?) Nu, mi-a spus că nu a dat mâna, a avut mască. A vorbit nici zece minute, nu a dat mâna cu nimeni... i-a încurajat, le-a spus că au şansă, trebuie să redevină o echipă, să îşi schimbe atitudinea.... Trebuia să mă întâlnesc cu el, nu ne-am mai întâlnit.

M-a sunat nea Mircea, eu nu ştiam că a fost la Dinamo. (A vrut el să evite, deci...) Da. Mi-a spus că îşi face testul”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Şase cazuri de coronavirus la Dinamo

Echipa lui Gheorghe Mulţescu a primit o nouă lovitură, joi dimineaţă. Ultimul set de teste pentru coronavirus a scos la iveală noi probleme: şase cazuri pozitive de COVID-19.

Ultimul set de teste pentru depistarea noului coronavirus la Dinamo a fost efectuat marţi dimineaţă, iar rezulatatele au venit la 48 de ore distanţă. Se pare că şase jucători dinamovişti au fost depistaţi cu noul coronavirus. Jucătorii au fost băgaţi în izolare, iar restul lotului va fi supus unui nou set de teste, în orele următoare.

Cei şase fotbalişti depistaţi pozitiv sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Valentin Lazăr.

 

Afla mai multe despre: lucescucoronavirusdinamo 

viewscnt
Articole similare