You are here:

”M-a supărat”. Faza care l-a scos din sărite pe Edi Iordănescu în meciul cu Belgia

”M-a supărat”. Faza care l-a scos din sărite pe Edi Iordănescu în meciul cu Belgia

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024.

Edi Iordănescu, concluzii după Belgia - România

Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

Edi Iordănescu, selecţionerul României, a vorbit despre meciul făcut de tricolori împotriva Belgiei, dar şi despre ce urmează. 

“Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut şi mulţumesc echipei. În repriza întâi am suferit, nu e uşor să pleci de la 1-0, în partea a doua s-au schimbat lucrurile. Tot timoul e loc de mai mult, dar echipa a dat totul şi nu pot fi supărat. Băieţii ăştia au câştigat acum cinci zile cu Ucraina şi ţin România pe primul loc, suntem la mâna noastră. M-a  supărat golul de 2-0.

Acum trebuie să ne recuperăm, avem o zi în minus faţă de Slovacia. E o grupă nebună, e un moment important, de răscruice pentru noi toţi. Cu Slovacia e momentul adevărului pentru absolut toată lumea. Am simţit căldura românilor, e momentul pozitivismului, momentul susţinerii acestei generaţii care îi vor răsplăti cu o calificare, vă spun sigur“, a declarat Iordănescu la Pro TV. 

Afla mai multe despre: naţionala românieiedi iordănescueuro 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul