You are here:

”M-am crezut la Turul Franţei”. Neil Lennon, vizibil afectat după ce a căzut cu bicicleta în Herăstrău

”M-am crezut la Turul Franţei”. Neil Lennon, vizibil afectat după ce a căzut cu bicicleta în Herăstrău

Rapid

Comentarii

Neil Lennon (53 de ani), antrenorul nord-irlandez de la Rapid, a prefaţat meciul cu CFR Cluj, din etapa a doua a Superligii.

Lennon, vizibil afectat după accidentul din Herăstrău

Zilele trecute, Viorel Moldovan, preşedintele celor de la Rapid, a dezvăluit că Neil Lennon a suferit un accident în parcul Herăstrău. 

  • Rapid Bucureşti - CFR Cluj este meciul etapei în Superligă, acesta se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00.

Iar, azi, Neil Lennon s-a prezentat la conferinţa de presă cu un bandaj pe nas. Tehnicianul giuleştenilor s-a accidentat săptămâna aceasta pe bicicletă. Acesta a  ţinut să îi liniştească pe fanii din Giuleşti şi a dezvăluit căcă nu este prima dată când trece prin aşa ceva.

“M-am crezut în Turul Franţei. Nu a fost prima dată când am căzut de pe bicicletă şi sigur nici ultima oară. Am doar câteva zgârieturi, sunt în regulă. Băieţii sunt speriaţi de mine mereu când mă văd, cu sau fără zgârieturi. Am avut o săptămână foarte bună, băieţii s-au pregătit foarte bine şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine. Ştim că adversara are o echipă excelentă”, a explicat Neil Lennon.

Lennon, doar cuvinte de laudă pentru Petrescu

„Au schimbat sistemul, au adus jucători noi, nu chiar toţi titulari, dar lotul e mai bun decât cel de anul trecut. Au mai multe soluţii, pe toate posturile. Mă aştept să fie mai buni decât la meciul cu UTA, mai ales că joacă acasă. Toate echipele care joacă acasă au un atu.

Nu e uşor să te adaptezi într-o ţară nouă, indiferent cât de valoros eşti. Fără ajutorul jucătorilor şi al conducătorilor este greu. Şi eu am fost în străinătate, nu a fost lapte şi miere peste tot. Oriunde te duci, trebuie să te impui. Va trebui să aibă suportul celor din jurul lui.

Dar e un antrenor de valoare, mare jucător, mare antrenor, CV-ul vorbeşte despre el. Acum rămâne de văzut dacă se va adapta în România sau nu”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonaccidentare 

viewscnt
Articole similare