Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am opus!". Fotbalistul căruia MM i-a spus "nu": "Gigi era înnebunit". Nu a semnat cu FCSB | EXCLUSIV

"M-am opus!". Fotbalistul căruia MM i-a spus "nu": "Gigi era înnebunit". Nu a semnat cu FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, a dezvăluit că s-a opus trasferului lui Hervin Ongenda (26 de ani) la echipă. Francezul a fost dorit foarte mult de Gigi Becali şi Edi Iordănescu, dar a refuzat oferta făcută de FCSB, iar MM a dezvăluit că nu-l regretă.

"M-am opus!". Fotbalistul căruia MM i-a spus "nu": "Gigi era înnebunit". Nu a semnat cu FCSB | EXCLUSIV

După ce Edi Iordănescu, plecat între timp, a fost instalat pe banca tehnică a FCSB, Gigi Becali a încercat să-i facă orice poftă antrenorului. Iordănescu Jr. l-a dorit foarte mult pe Hervin Ongenda, căruia i-a făcut o ofertă foarte bună, însă doar Becali şi Edi Iordănescu l-au dorit la echipă.

Francezul a refuzat în cele din urmă oferta de a se transfera la FCSB, iar Mihai Stoica a dezvăluit că nu-l voia pe Ongenda la FCSB pentru că nu era peste jucătorii pe care roş-albaştri îi au pe postul său, Olaru şi Tănase - care e aproape de o plecare de la FCSB (DETALII AICI).

"A fost interes mare din partea lui Gigi si a lui Edi, din partea mea, nu. Eu m-am opus, dar era Gigi innebunit dupa el. Pentru mine nu e inter in 4-3-3 la Steaua (n.r. - FCSB). Trebuia sa fie peste Tanase si peste Olaru. La ce jucam noi, nu e peste Tănase şi Olaru", a spus Mihai Stoica, în direct la Sport Report de la Telekom Sport.

După ce a refuzat oferta FCSB, Hervin Ongenda se pregăteşte să plece în Arabia Saudită, după cum a dezvăluit Marius Croitoru.

  • 3 goluri şi 4 pase de gol are Hervin Ongenda în cont la FC Botoşani, în 20 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Hervin Ongenda l-a refuzat pe Gigi Becali şi transferul la FCSB: "Cea mai bună ofertă din România"

Crescut la PSG, Hervin Ongenda a ajuns la FC Botoşani în vara lui 2018, iar de atunci a impresionat. Botoşaniul l-a mai cedat la Chievo, în Serie B, dar în cele din urmă s-a întors în România. Pe vremeea când era antrenor la FCSB, Edi Iordănescu a insistat şi i l-a cerut pe Hervin Ongenda lui Gigi Becali, însă jucătorul a refuzat.

Marius Croitoru a explicat că a discutat personal cu Gigi Becali pentru transferul lui Ongenda. Patronul FCSB i-a făcut una dintre cele mai bune oferte care se poate face în România, dar Hervin Ongenda a refuzat transferul: "A fost o discuţie, am vorbit personal cu Gigi Becali, consider că i-a făcut o ofertă nu de bun simţ, spre cea mai bună care se putea oferi în România. Din păcate, el a hotărât să rămână la Botoşani, i-am respectat dorinţa, nu putem să împingem un fotbalist. Credeam că poate să se ducă şi clubul să câştige, i-am dat posibilţiatea să-şi hotărască viitorul singur", a dezăluit Croitoru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbhervin ongendaofertatransferopunere 

viewscnt
Articole similare