Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am săturat!". Mbappe, ca şi plecat de la PSG. Cui i s-a confesat starul francez

"M-am săturat!". Mbappe, ca şi plecat de la PSG. Cui i s-a confesat starul francez

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) "s-a săturat" de situaţie de la PSG. Starul de pe Parc des Princes i s-a confesat lui Paul Pogba, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul Franţei, la reunirea "Cocoşilor galici". Mbappe şi Pogba au fost convocaţi la naţională.

"M-am săturat!". Mbappe, ca şi plecat de la PSG. Cui i s-a confesat starul francez

PSG nu trece prin cel mai bun moment după eliminarea din UCL în faţa Realului şi înfrângerea cu AS Monaco din Ligue 1. Pauza pricinuită de meciurile pentru naţionale i-a dat prilejul lui Kylian Mbappe să aibă o discuţie grăitoare despre situaţia de la echipă şi despre viitorul său.

Decarul naţionalei Franţei a fost convocat la naţională. La Clairfontaine, Mbappe s-a întâlnit cu Paul Pogba, unul dintre prietenii săi din naţională. Pogba  l-a întrebat: „Cum merg lucrurile?”. Răspunsul atacantului francez a fost şocant. Acesta i-a replicat lui Pogba: „M-am cam săturat...”, potrivit Marca.

Kylian Mbappe termină contractul cu PSG în vara lui 2022, după ce a fost adus la clubul de pe Parc des Princes în vara lui 2017. Părţile nu au ajuns la nicio înţelgere privind prelungirea, iar viitorul celui comparat cu Messi şi Ronaldo pare că e legat de Real Madrid.

PSG stă pe un butoi cu pulbere. Cu Mbappe ca şi plecat, după eliminarea din Liga Campionilor se pare că se pregătesc schimbări majore. Neymar nu mai e dorit pe Parc des Princes, dar emirul Qatarului nu-i mai vrea nici pe antrenorul Mauricio Pochettino şi nici pe directul sportiv.

Afla mai multe despre: mbappepsgtransferplecarepogba 

viewscnt
Articole similare