Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„M-au sunat Al Pacino şi Robert de Niro”. Povestea savuroasă a lui Gică Craioveanu

„M-au sunat Al Pacino şi Robert de Niro”. Povestea savuroasă a lui Gică Craioveanu

Superliga

Comentarii

Gică Craioveanu (53 de ani) a debutat, anul trecut, în industria cinematografică cu „Faci sau taci”, o comedie românească.

Regia a fost semnată de către Iura Luncaşu, producţia fiind independentă. Din distribuţia filmului au făcut parte nume sonore precum: Augustin Viziru, Horia Brenciu, Monica Bîrlădeanu, Codin Maticiuc, Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Diana Dumitrescu.

Întrebat despre primul său film, Craioveanu s-a amuzat şi a spus: „M-a sunat Al Pacino acum câteva săptămâni şi cu Robert de Niro că au văzut filmul meu şi au spus că am talent. Dar cred, amândoi, că o să mor speranţă (râde)”.
De asemenea, ieri, lungmetrajul „Colectiv” a fost nominalizat la două categorii ale premiilor Oscar 2021: pentru „Cel mai bun film străin” şi „Cel mai bun documentar”, fiind primul film românesc nominalizat la premiile Oscar.
„Mă bucur foarte mult că în sfârşit am scos şi noi capul din nou în lume. Se vorbeşte din nou de România. Asta e foarte pozitiv”, a mărturisit fostul mare fotbalist întrebat despre „Colectiv”, pentru TV Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica craioveanucolectiv 

viewscnt
Articole similare