You are here:

„Mă bucur să fiu sponsor!” Ionuţ Negoiţă, declaraţie de dragoste pentru Dinamo: „E clubul meu de suflet”

„Mă bucur să fiu sponsor!” Ionuţ Negoiţă, declaraţie de dragoste pentru Dinamo: „E clubul meu de suflet”
Comentarii

Ionuţ Negoiţă se implică la Dinamo, dar de această dată doar ca sponsor, nicidecum ca acţionar principal.

Ionuţ Negoiţă, bucuros să ajute din nou Dinamo

Omul de afaceri a recunoscut că se bucură foarte tare că poate ajuta din nou clubul dinamovist, dar totodată precizează ca este mult mai liniştit acum, nefiind implicat ca acţionar majoritar în fotbal.

„Fotbalul mi-a mâncat timpul şi nervii. E foarte diferit. Una este să ai un club de anvergura lui Dinamo pe care să îl finanţezi şi să te ocupi. Îmi place fotbalul, sunt suporter Dinamo şi mă bucur să pot susţine clubul în calitate de sponsor, de partener de marketing. E clubul meu de suflet, dar îmi e mult mai simplu fără toată încărcătura.

Înainte să preiau Dinamo, la care am fost acţionar 8 ani, am fost sponsor 3-4 ani. A venit cumva natural să mă alătur din nou clubului. Nu a fost greu să iau decizia. Cei de la Dinamo mi-au propus, iar eu am fost deschis să dau curs acestei propuneri. De obicei nu mă grăbesc să iau o decizie până nu ştiu că e cea corectă. Să fiu majoritar sub nicio formă.

Dinamo arată bine, chiar surprinzător de bine. Sunt foarte încântat de modul în care s-au prezentat până acum. Sper să o ţină tot aşa. Să ţină nivelul sus până la finalul campionatului”, a declarat Ionuţ Negoiţă, potrivit iamsport.ro.

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare