Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă deranjează". Daniel Opriţa trece la ameninţări după Steaua - Miercurea Ciuc 0-4. Ce spune Francisc Dican

"Mă deranjează". Daniel Opriţa trece la ameninţări după Steaua - Miercurea Ciuc 0-4. Ce spune Francisc Dican

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a pierdut, marţi seara, meciul de pe teren propriu cu formaţia FK Miercurea Ciuc, scor 0-4. A fost ultima partidă disputată în cadrul etapei a treia din Liga 2

Ce spune Daniel Opriţa despre înfrângerea dură a Stelei

A fost prima victorie a sezonului pentru FK Miercurea Ciuc şi prima înfrângere suferită de CSA Steaua.

La final, Daniel Opriţa a analizat cele 90 de minute de coşmar. 

"O seară neagră pentru noi, chiar dacă am avut ceva ocazii. Când faci asemenea greşeli nu ai ce pretenţii să ai. Fără agresivitate, fără reacţie, ne eliminăm foarte uşor din joc iar ei au profitat. Sunt mulţi jucători noi, trebuie să lucrez la omogenitate. Trebuie să fim mai uniţi, să fim o echipă.

Cei de la Csikszereda erau şi ei într-o situaţie dificilă, dar au meritat astăzi victoria. Mă deranjează atitudinea jucătorilor. Înţeleg că e 3-0, dar hai să dăm un gol, să arătăm că vrem. Trebuie să fim puternici şi să mergem mai departe, suntem la Steaua şi e presiune.

Sper să înţeleagă jucătorii că au greşit. I-am avertizat şi la Slatina, când am condus cu 2-0 şi am tremurat pe final. Dacă nu, intră alţii. Mă deranjează atitudinea, fiecare trebuie să se uite la el.

Sper să uităm această înfrângere, să acceptăm că nu ne-am prezentat bine şi să fie altceva din etapa viitoare. Nu mă gândesc să renunţ la unii din jucători, pentru că au calitate, am încredere în ei", a declarat Daniel Opriţa.

Francisc Dican, după victoria cu Steaua

Antrenorul celor de la Miercurea Ciuc, Francisc Dican, a identificat momentele mai bune ale echipei sale

”Aş vrea să îi felicit pe jucători pentru jocul prestat, pentru atitudine şi pentru rezultat. Era greu să zic că voi câştiga cu 4-0, dar tocmai de asta am schimbat sistemul, să avem mai mult echilibru. E o simplă victorie.

E doar un meci câştigat. Am trecut de un prag psihologic. Sperăm că odată cu aceste trei puncte să mergem înainte. Au avut şi ei trei bare, puteau să marcheze, dar câteodată aşa se întâmplă, nu intră.

Probabil că am reuşit să înscriem mai repede şi al doilea gol le-a turnat plumb în picioare. Când joci în faţa spectatorilor este presiune, chiar dacă nu presiunea promovării. Primul obiectiv al nostru este următorul joc.

În divizia B este un nivel echilibrat, nicio echipă nu se ridică deasupra alteia. Vor fi 8-10 echipe care se vor lupta pentru primele şase locuri. E un avantaj că Steaua nu are drept de promovare doar dacă ajungem în play-off”, a declarat Francisc Dican. 

Afla mai multe despre: daniel opritasteauasteaua czikszereda 

viewscnt
Articole similare