Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă gândeam că Edi Iordănescu nu va rezista la FCSB". Piţurcă a dezvăluit principalul motiv pentru care antrenorul a fost demis de Becali

"Mă gândeam că Edi Iordănescu nu va rezista la FCSB". Piţurcă a dezvăluit principalul motiv pentru care antrenorul a fost demis de Becali

Fotbal intern

Comentarii

Edward Iordănescu a fost îndepărtat de la FCSB, la jumătatea lunii noiembrie, iar în locul său, Gigi Becali l-a readus pe banca tehnică pe Toni Petrea.

Doar trei luni a rezistat Edward Iordănescu. Deşi a avut o serie de opt meciuri fără înfrângere în Liga I, dintre care şapte victorii şi o singură remiză, antrenorul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali şi a fost demis la jumătatea lunii noiembrie.

De altfel, Victor Piţurcă a recunoscut că se aştepta ca Edward Iordănescu să nu reziste mult pe banca FCSB-ului.

"Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puţin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede îşi face bagajul şi pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze" , a declarat Victor Piţurcă la sport.ro.

În primele cinci meciuri jucate după plecarea lui Edward Iordănescu, FCSB a înregistrat victorii pe linie, iar în ultima partidă a anului 2021, roş-albaştrii au remizat alb în deplasarea de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare