Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă gândesc să mă opresc". Confesiunile lui Răzvan Lucescu, într-un interviu savuros: "Cred că sunt o persoană plictisitoare" | VIDEO

"Mă gândesc să mă opresc". Confesiunile lui Răzvan Lucescu, într-un interviu savuros: "Cred că sunt o persoană plictisitoare" | VIDEO
Comentarii

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu (53 de ani), a făcut câteva dezvăluiri savuroase în Grecia. Antrenorul a arătat o altă "faţă" a sa şi a oferit câteva detalii inedite.

Răzvan Lucescu, despre viitorul în fotbal şi soţia sa

Fostul selecţioner al României a revenit, în 2021, în locul unde a scris istorie şi unde a petrecut unele dintre cele mai bune momente ale carierei de antrenor. 

După ce a luat ultimul titlu în Grecia pentru clubul PAOK, Răzvan Lucescu a dezvăluit că ia în considerare o retragere din antrenorat, chiar dacă tatăl său, Mircea Lucescu, e pe banca tehnică şi la 76 de ani

"Sunt în istoria lui PAOK şi voi rămâne, nimic nu se mai schimbă. Chiar dacă aş avea aici o perioadă proastă, nu se mai schimbă asta. Am venit pentru că iubesc acest oraş. 

Nu vreau să fiu că tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul ca să am o carieră ca a tatălui meu. 

Îmi place meserie mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Ce simt este că încep să mă simt bătrân, că îmbătrânesc, îmbătrânesc", a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu pentru clubul pe care-l antrenează. 

Cu zâmbetul pe buze în faţa reporterilor, antrenorul român a oferit detalii şi din viaţa personală. 

"Singura posibilitate prin care pot să păstrez echilibrul este soţia mea. Cred că sunt o persoană plictisitoare, un om de familie plicitisitor. 

Dacă eram singur acum sau divorţat, mă gândeam serios să caut altă familie, că sigur aş fi distrus cealaltă persoană. 

Ana a fost cu mine de la început, a petrecut cu mine viaţa ca fotbalist, am trecut prin momente frumoase, prin dragoste nebună, prin certuri mari, experienţe grele", a mai recunoscut fiul lui Mircea Lucescu. 

VIDEO | Interviul savuros acordat de Răzvan Lucescu

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare