Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă încercau gândurile ăstea”. Chipciu vorbeşte despre cea mai mare dramă din carieră: ”Durerea era prea mare” | EXCLUSIV

”Mă încercau gândurile ăstea”. Chipciu vorbeşte despre cea mai mare dramă din carieră: ”Durerea era prea mare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alex Chipciu a traversat o perioadă dificilă atunci când şi-a pierdut tatăl în 2017.

Chipciu, despre cea mai mare dramă prin care a trecut

Alex Chipciu şi Mihai Stoica au fost invitaţii lui Dan Udrea la EuroCast 2024. Fostul jucător al FCSB a vorbit despre cele mai interesante momente din cariera sa de fotbalist.

A fost fan Steaua de când era copil, apoi a ajuns să joace pentru echipa favorită. Chipciu a câştigat titlul de campion de şapte ori. Trei campionate au fost cucerite cu FCSB, trei cu CFR Cluj şi unul cu Anderlecht.  

  • Alexandru Chipciu este din 2022 la Universitatea Cluj, iar pe 18 mai 2024 a implinit 35 de ani. 

Alexandru Chipciu (34 de ani) a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera de jucător.

”În 2017 l-am pierdut pe tata. Nu îmi vine să cred că au trecuţi atâţia ani. Am fost şocat când am aflat că are cancer. Toate lunile în cât a mai trăit a fost extrem de grele. După a fost o relaxare... Alea 6-7 au fost groaznice, mă puneam pe jos şi plângeam. Atunci credeam că nu o să mai am bucurii, drama aia ce am trăit în spital, e incredibil cum poţi să treci peste orice în viaţa asta.

Orice făceam în fotbal voiam să îi demonstrez lui. El era mereu că alţii sunt mai buni ca mine. Un an de zile nu am vorbit cu nimeni, opu si simplu tineam in mine. Adormeam noaptea târziu.

Durerea era prea mare. Si acum am conversatia cu el ultima, au schimbat numarul, a dat numarul mai departe si am vauzt ca e poza unui copil. Nu mai voiam să fac nimic, eram ce e viaţa asta dacă există moarte? Mă încercau gândurile astea”, a declarat Alex Chipciu la EuroCast 2024.

Afla mai multe despre: fcsbchipciutata chipciu 

viewscnt
Articole similare