You are here:

”Mă îngrijorează” Ce l-a nemulţumit pe Elias Charalambous după victoria cu Farul, prima din acest sezon în Superliga

”Mă îngrijorează” Ce l-a nemulţumit pe Elias Charalambous după victoria cu Farul, prima din acest sezon în Superliga

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile la finalul victoriei obţinute de FCSB în Ghencea, scor 3-2 în faţa Farului. Tehnicianul cipriot al roş-albaştrilor şi-a felicitat elevii, dar a tras un semnal de alarmă în privinţa golurilor primite în prima repriză/

Pe ce cine a remarcat Charalambous în partida cu Farul: ”Este foarte important”

"Vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudine, a fost foarte important că nu şi-au pierdut concentrarea, chiar dacă egalasem. Din punctul meu de vedere, am controlat jocul, ei au avut două şanse şi au dat două goluri. Meritam aceste trei puncte.

Mă îngrijorează aceste goluri pe care le luăm, goluri uşoare. Am câştigat meciul, s-a terminat, ne bucurăm acum, dar în patru zile avem un meci important pentru club, avem nevoie de toată lumea.

Olaru este foarte important, mă bucur că a înscris, la fel cum mă bucur şi pentru Ştefănescu. Panţîru a fost foarte mult accidentat, a avut probleme, dar acum a arătat că e pregătit, mă bucur foarte mult.

Accidentările fac parte din joc. Doctorii o să verifice care sunt problemele lui Alexandru Musi şi Luis Phelipe", a spus Elias Charalambous, după FCSB - Farul.

Afla mai multe despre: charalambousfcsbsuperligafarul 

viewscnt
Articole similare