Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă lupt cu ei până la capăt!" Candidatul respins de comisia FRF, gata de un protest extrem: "O să fie circ!"

"Mă lupt cu ei până la capăt!" Candidatul respins de comisia FRF, gata de un protest extrem: "O să fie circ!"

FRF

Comentarii

Comisia de validare a dosarelor candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF a respins ieri candidatura lui Sorin Răducanu, iar fostul fotbalist amieninţă cu un protest vehement în ziua alegerilor.

La alegerile din 18 aprilie vor participa Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan, în timp ce dosarul lui Sorin Răducanu a fost respins din cauza faptului că acesta nu a reuşit să strângă cele cinci adeziuni necesare pentru a candida.

Răducanu poate depune contestaţie până pe 10 aprilie, însă anunţă că oricum pregăteşte un protest major.

"Susţin în continuare că alegerile sunt ilegale. Sunt hotărâri judecătoreşti în care se spune: Comitetul Executiv al FRF nu este validat, adică nu poate lua decizii, deci cum să convoace Adunarea Generală? Secretarul General îi numeşte pe cei din comisii, deci comisia de validare a dosarelor candidaţilor pentru postul de preşedinte FRF nu e de fapt validă. Păi, dacă Radu Vişan numeşte şi el face parte dintr-o structură nerecunoscută, cum poate numi comisiile?



Hai să intrăm în normalitate! De ce a spus Lupescu când şi-a prezentat candidatura: Legalitate! Ştia el ceva! Repet, dacă e hotărâre judecătorească definitivă, Comitetul Executiv nu există. iar, cireaşa de pe tort...e Auraş Braşoveanu. E condamnat şi nu are voie să ocupe funcţii în federaţii sau alte organizaţii.

Trebuie să depun contestaţia până marţi la ora 13.00...da nu am cele cinci adeziuni, dar de ce a spus Burleanu că e nevoie de cinci, când pe vremea lui Mircea Sandu aveai nevoie doar de una? Bine, nici nu mai contează. important e că eu mi-am câştigat calitatea de a-i contesta. Nu am frică, pot să mă dea şi-n judecată, o să mă lupt cu ei până la capăt
[...]

O să fie circ în sală. Nu am voie înăuntru, dar voi fi afară. O să protesetez. Vin şi cu câţiva prieteni şi o să scriu cu creta pe asfalt în faţa federaţiei că alegerile sunt ilegale, ca să ştie toată lumea", a declarat Sorin Răducanu pentru ProSport.

foto: ProSport.ro

Afla mai multe despre: sorin raducanufrfalegericandidat 

viewscnt
Articole similare