You are here:

”Mă tem că nu e de nivelul ăsta!”. Criticat în direct, Ştefănescu a fost apărat de Panduru: ”Ce? Miculescu e de FCSB?”

”Mă tem că nu e de nivelul ăsta!”. Criticat în direct, Ştefănescu a fost apărat de Panduru: ”Ce? Miculescu e de FCSB?”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată din Champions League de Sparta Praga, care s-a impus cu scorul de 3-2, pe stadionul Ghencea, în manşa secundă din turul al treilea preliminar.

Panduru a sărit în apărarea lui Ştefănescu: ”Are ritmul lui. Poate are nevoie de un timp de adaptare”

Marius Ştefănescu şi-a continuat evoluţiile oscilante şi marţi seara, atunci când FCSB a fost eliminată de Sparta Praga, din turul al treilea preliminar Champions League. Meciul a fost dramatic, scor 2-3, cu campioana României care a tras tare pe final pentru a împinge meciul în prelungiri. 

Pentru FCSB au marcat Olaru, în minutul 60, şi Edjouma, în minutul 85, în timp ce pentru Sparta Praga au înscris Birmancevic (13, 28) şi Haraslin (37).

Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru au urmărit partida şi evoluţia lui Ştefănescu şi au tras primele concluzii. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Ma tem ca Ştefanescu nu este jucător de nivelul ăsta, a primit multe şanse, dă golul cu Farul, dar la meciurile ăstea importante nu l-ai văzut. Şi e cam al doilea cel mai răsunător transfer din vara asta. Nu vă aşteptaţi la mai mult?

Panduru: Miculescu e de FCSB? Sau pentru că a trecut un an îl uitam? La fel s-a întâmplat şi la Miculescu, poate are nevoie de o adaptare. Pare că are un ritm a lui, dacă îl laşi să facă ceva poate prinde un şut. El nu a avut niciodată un mare nerv aşa in el. La Sepsi nu era schimbat niciodată, intra în alt proces pe care nu ştiu dacă îl înţelege. Poate o să îi ia un timp, poate nu se acomodează niciodată, dar nu ştiu înca”.

Fotbalistul campioanei României a fost achiziţionat de la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru suma de 1,3 milioane de euro.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu, potrivit Transfermarkt.

Ce a zis Becali de Ştefănescu:

"Când ajungea mingea la Ştefănescu, balonul se ducea la adversar şi uite aşa. Băluţă se ascundea de joc, îi era frică de toţi. Ştefănescu mai bine nu juca (n.r. - în returul cu Sparta Praga), că orice mingea o dădea la adversar. 

La Ştefănescu e vorba despre timp, că valoare are. E vorba despre timp la Ştefănescu. El e pregătit, dar eu cred că e vorba despre curaj. Îi este teamă, nu are curaj să joace", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

  • 10 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Marius Ştefănescu la FCSB. 

Afla mai multe despre: marius ştefănescufcsbpanduru 

viewscnt
Articole similare