You are here:

„Mă voi adresa TAS-ului şi Protecţiei Copilului!” Mesaj manifest din partea Cameliei Voinea după nedreptatea de la Jocurile Olimpice

„Mă voi adresa TAS-ului şi Protecţiei Copilului!” Mesaj manifest din partea Cameliei Voinea după nedreptatea de la Jocurile Olimpice
Comentarii

Camelia Voinea a transmis un mesaj manifest după ce Sabrina Voinea a fost furată la Jocurile Olimpice şi a ratat medalia de bronz.

Mesaj manifest al Cameliei Voinea după nedreptatea de la Jocurile Olimpice 

Mama Sabrinei Voinea este dispusă să meargă la TAS pentru situaţia prin care trece fiica ei. Deşi nu a călcat în afara covorului la finala de la sol, arbitrele au decis să-i acorde o notă mai mică româncei decât ar fi meritat, situaţia care i-a răpit Sabrinei şansa de a obţine medalia olimpică.

„Vi se pare cumva că a ieşit din covor Sabrina? Exclus....

Mă voi adresa TAS-ULUI si protectiei copilului ptr nedreptatea creată. 

Este normal ca FRG să nu apere drepturile Sabrinei? Dacă vor face FRG vreo plângere este strict pentru zecimea Sabrinei furată nicidecum contestarea notei altei sportive, nu ai voie să conteşti nota altei sportive.

Eu am depus contestaţia pentru zecimea nedreptăţii Sabrinei nu a fost luată în calcul,ea clar era pe podium înaintea celor două gimnaste. 

Nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecimea, restul să fim foarte clari şi-au primit nota pentru ceea ce au făcut. 

Am probe clare şi voi merge până în pânzele albe,încă odată spun nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecime furată, restul au primit nota reală, de acum înainte voi spune tot şi toate nedreptăţile prin care trec şi am trecut,mă voi adresa departe,e ţara lui papură Vodă. 

Unde trăim?

Vreau să văd ce face FRG ptr nedreptatea Sabrinei. Aici spun punct şi voi lupta până la final sunt multe de spus.... Mulţumim vouă şi sprijinul tuturor românilor pentru care am concurat cu onoare.

Dacă ar fi fost medalie ve-o dedicam vouă, noi iubim românii şi ţara în care trăim! Să dăm toate cărţile pe faţă, apoi discutăm şi de ce Sabrina nu a făcut individualul compus? A demonstrat acum două luni la Europene!

Vom face expertiză la tot inclusiv la nota arbitrei românce la calificări sol care o voi cere,veţi rămâne foarte surprinşi. 

Medalia ii aparţine clar Sabrinei! Să auzim de bine! Iubim România!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Camelia Voinea.

Afla mai multe despre: sabrina voineacamelia voineajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare