Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Madridul o urăşte pe Real”. Scene şocante înainte de derby-ul dintre Real şi Atletico. O păpuşă cu tricoul lui Vinicius a fost ”spânzurată” de un pod de fanii lui Atletico

”Madridul o urăşte pe Real”. Scene şocante înainte de derby-ul dintre Real şi Atletico. O păpuşă cu tricoul lui Vinicius a fost ”spânzurată” de un pod de fanii lui Atletico
Comentarii

Imaginile şocante, cu un manechin atârnat de un pod din Madrid, au ajuns repede virale în Spania.

Real Madrid o va întâlni pe Atletico Madrid, pe 26 ianuarie, într-o partidă din sferturile Cupei Regelui. Va fi a doua confrunate dintre cele două mari rivale din acest sezon, după meciul cu cântec din campionat, din luna septembrie, câştigat de ”Los Blancos” ,scor 2-1.

Vinicius, ţinta scandărilor rasiste la ultimul derby

La  partida de campionat din septembrie, fanii lui Atletico au fost rasişti cu fotbalistul brazilian, fapt ce a atras furia internauţilor. Înainte de meciul din Cupa Spaniei, ultraşii lui Atletico au afişat un banner uriaş, pe care este scris: ”Madridul o urăşte pe Real”, şi au atârnat de pod cu o sfoară, un manechin ce îmbracă tricoul lui Vinicius.

 

Videoclipul a deventi viral pe Twitter, iar fanii fotbalului i-au taxat pe fanii ”Los Colchonerso”.

”Este o ruşine. Rasismul trebuie să dispară din fotbal”, a scris un internaut.

”Din cauza acesator fani de nimic, Atletico nu reuşeşte să se apropie de titlu”, a adăugat al doilea.

”Clubul, Real Madrid, ar trebui sesizat, pentru a emite un comunicat. Este innaceptabil”, a scris al treilea.

Vinicius a marcat 10 goluri, în 25 de partide pentru Real Madrid în acest sezon, în toate competiţiile. Brazilianul este cotat de Transfermarkt la 120.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: real madridvinicius 

viewscnt
Articole similare