Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai ai încredere în Kovacs?”. Emil Grădinescu, dezamăgit de arbitrul român după CFR - U Craiova: ”Nu, cu mare părere de rău” | EXCLUSIV

”Mai ai încredere în Kovacs?”. Emil Grădinescu, dezamăgit de arbitrul român după CFR - U Craiova: ”Nu, cu mare părere de rău” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Istvan Kovacs a fost implicat într-un mare scandal la partida CFR Cluj – FC U Craiova, 1-0, din finala barajului pentru Conference League, pe care a condus-o de la centru.

Istvan Kovacs a iscat un scandal monstru la FC U Craiova – CFR Cluj. 

Kovacs a fost implicat într-un mare scandal la partida CFR Cluj – FC U Craiova, 1-0, din finala barajului pentru Conference League, pe care a condus-o de la centru. Oficialii olteni au criticat în termeni duri arbitrajul „centralului” din Carei.

Emil Grădinescu, dezamăgit de Kovacs după meciul din Gruia

Unele decizii au ridicat mari semne de întrebare. Emil Grădinescu, comentatorul de la Orange Sport, s-a aratat dezamăgit de prestaţia avută de arbitrul român. 

  • După meci, atât jucătorii cât şi oamenii din staff-ul tehnic al celor de la FCU Craiova s-au îndoit de arbtrajul lui Istvan Kovacs, care ar i-ar fi favorizat pe cei de la CFR Cluj.

”(n.r. Mai crezi în Kovacs?) Nu, din păcate, nu. Cu mare părere de rău. Te simţi înşelat, trădat. E un şir întreg de decizii care nu au fost în spre a ajuta CFR-ul, ci mai degrabă în a lovi în Craiova.

Din păcate în povestea asta cari nişte oameni în care eu personal am avut încredere, Kovacs, Feşnic. Iată că dacă lucrurile se adeveresc, la Kovacs a fost o mare tendinţa în arbitraj, dar la Fesnic s-ar lega şi strică un sistem de valori. Mi-e greu să spun...”, a declarat Emil Grădinescu pentru Orange Sport. 

Ce îi recomandă Dumitru Dragomir lui Istvan Kovacs, după CFR Cluj - FCU Craiova 1-0

„Evident ca a avut o presiune pe umerii lui, dar pe viitor ii recomanda să încerce să nu mai aibă astfel de presiuni. A încercat să ajute o echipă, dar mai mult le-a făcut rău”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

Afla mai multe despre: istvan kovacsemil gradinescuarbitri liga 1u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare