You are here:

„Mai lasă cordeluţa aia din cap, că nu aia contează!” Basarab Panduru, sfat pentru un star din Superliga: „Pune mâna şi fă ceva!”

„Mai lasă cordeluţa aia din cap, că nu aia contează!” Basarab Panduru, sfat pentru un star din Superliga: „Pune mâna şi fă ceva!”

Universitatea Craiova

Comentarii

Basarab Panduru a ţinut să-i ofere un sfat lui Ştefan Baiaram, cel privit drept o tânără speranţă la Universitatea Craiova.

Basarab Panduru, discurs în direct pentru Ştefan Baiaram: „Pune mâna şi fă ceva!”

Expertul TV nu a fost impresionat de randamentul oferit de Baiaram la Universitatea Craiova, ţinând cont de calităţile şi de potenţialul acestuia. Din această perspectivă, Panduru consideră că extrema oltenilor produce mult mai puţin decât ar putea să o facă şi l-a sfătuit să se antreneze mai mult.

„Să mai lase cordeluţa aia din cap, pentru că nu contează cordeluţa, ci contează cum joci! A avut cu Reghecampf un an senzaţional, a avut cele mai multe goluri şi te-ai fi aşteptat să se ducă în sus, mai ales că are calitate.

Dar pune, mă, mâna şi fă ceva, că e păcat de calitatea pe care o ai. Eşti încă under, îţi ia faţa Bana? La cum aleargă Bana, să ştii că parcă-i Mihăilă din începuturi. Când nu îţi merge bine jocul, e momentul să te antrenezi şi să-ţi faci treaba”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Baiaram, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab pandurustefan baiaramuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare