You are here:

Mai multe jucătoare din circuitul WTA i-au transmis felicitări Simonei: ”Este plăcut să văd asta. Suntem ca o familie aici”

Mai multe jucătoare din circuitul WTA i-au transmis felicitări Simonei: ”Este plăcut să văd asta. Suntem ca o familie aici”

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că a fost felicitată de multe dintre jucătoarele din circuitul WTA, după ce a reuşit primul său Grand Slam, la Roland Garros.

Simona Halep a câştigat finala de la Roland Garros după ce a trecut în trei seturi de Sloane Stephens şi şi-a trecut în palmares primul titlu de Grans Slam. Într-un gest de fair-play, mai multe colege de circuit i-au transmis felicitări Simonei Halep. Liderul WTA a ţinut să le mulţumească.

”Este plăcut să văd că jucătoarele sunt fericite pentru victoria mea şi pentru că am câştigat acest trofeu. Suntem ca o familie aici şi este plăcut să vezi că ne bucurăm una pentru cealaltă”, a declarat Halep în conferinţa de presă.

Ulterior, în conferinţa de presă, Simona a început să vorbească în limba română şi a explicat cât de greu i-a fost să ajungă la această performanţă:

”Era un pic greu să mai cred că o să câştig, dar dacă anul trecut s-a întâmplat împotriva mea acelaşi lucru, am zis că sunt capabilă să întorc şi eu meciul. Am dat tot ce am putut, am stat acolo, am stat puternică mental şi de aceea am şi câştigat. Aş vrea să înţeleagă că orice e posibil dacă muncesti şi crezi şi nu cedezi în niciun moment, se întâmplăş. Să fii profesionist, să fii strict cu programul tău, să te dedici sportului pe care-l practici. Şi să accepţi cumva şi emoţiile, pentru că presiunea e mare şi momentele sunt grele, dar dacă reuşeşti să te educi prin chestiile astea, reuşeşti şi lucruri mari. Asta am reuşit eu şi nu pot să spun decât că sunt super super fericită”, a mai spus Halep.

Printre jucătoarele care au felicitat-o pe Simona pentru titlul câştigat la Roland Garros sunt Alison Riske, Victoria Azarenka, Elina Svitolina, Alize Cornet sau Kristina Mladenovic.

Afla mai multe despre: simona halepwtaroland garros 

viewscnt
Articole similare