Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rău ca-n România. Alaves a scumpit biletele pentru fanii lui Cadiz. Ce sume uriaşe au cerut şi cum şi-au motivat decizia oficialii clubului basc

Mai rău ca-n România. Alaves a scumpit biletele pentru fanii lui Cadiz. Ce sume uriaşe au cerut şi cum şi-au motivat decizia oficialii clubului basc
Comentarii

Deportivo Alaves a scumpit biletele pentru suporterii echipei Cadiz, la partida directă din ultima etapă din LaLiga, o decizie similară cu cea a unor cluburi din România, care are ca scop descurajarea fanilor oaspeţi de a asista la meci.

Alaves este pe locul 20, ultimul, în clasamentul campionatului spaniol, fără şanse de a se mai salva de la retrogradare. Duminică, bascii primesc vizita lui Cadiz, la care evoluează Florin Andone şi care ocupă locul 18, de asemenea retrogradabil, dar care speră încă să rămână în primul eşalon.

Suporterii andaluzilor plănuiesc să meargă în număr mare pe Stadionul Mendizorroza, pentru a-şi susţine favoriţii în încercarea de a evita retrogradarea, numai că oficialii gazdelor au decis să le ofere bilete la preţuri prohibitive.

În condiţiile în care tichetele pentru propriii suporteri rămân la preţul de 25 de euro, oaspeţii trebuie să scoată din buzunar între 120 şi 125 de euro pentru un bilet la meci.

Potrivit Estadio Deportivo, Alaves a luat această hotărâre cu scopul de împiedica producerea unor ciocniri între susţinătorii celor două echipe.

Alaves a oferit şi o altă explicaţie incredibilă pentru scumpirea biletelor oaspeţilor, aceea de a respecta sensibilitatea fanilor săi "într-un moment atât de delicat precum retrogradarea".

"Scopul nu este altul decât acela de a nu amesteca tristeţea fanilor de acasă cu tensiunea şi bucuria celor din deplasare, în caz de menţinere în prima ligă", a arătat clubul basc, într-un comunicat.

Numai că măsura nu este susţinută de fanii din Vitoria, care vor să le vândă vizitatorilor biletele lor, de 25 de euro, pentru ca aceştia să poată să-şi încurajeze echipe în tentativa acesteia de a evita liga a doua.

Suporterii lui Deportivo Alaves sunt cunoscuţi ca fiind printre cei mai fair-play din Spania, potrivit football-espana.net.

Afla mai multe despre: deportivo alaves 

viewscnt
Articole similare