Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mai rău de atât nu se poate!" Motivul pentru care Simona Halep a ajuns relaxată la US Open

"Mai rău de atât nu se poate!" Motivul pentru care Simona Halep a ajuns relaxată la US Open

Tenis

Comentarii

Halep va debuta la US Open, luni, de la 18:00 împotriva jucătoarei Kaia Kanepi din Estonia.

Liderul WTA spune că la acestă ediţie nu va mai resimţi presiunea rezultatelor ca în trecut, după ce a reuşit să cucerească primul trofeu de mare Şlem în acest. În plus, Simona se amuză şi spune că rezultatul din acest an nu poate fi mai rău decât cel de anul trecut, când a pierdut în prima manşă, în faţa rusoaicei Maria Şarapova (scor 4-6, 6-4, 3-6).

"S-a schimbat ceva înăuntrul meu. Sunt mult mai relaxată. Mă simt recunoscătoare pentru tot ce am realizat. Acestea două erau visurile mele, să fiu numărul 1 mondial şi să câştig un grand slam. Am spus întotdeauna că fără un Grand Slam nu eşti un adevărat număr 1. După French Open, am început să cred că sunt un adevărat număr 1. Cred că mă face mai încrezătoare, mai relaxată [...]

Am pierdut în primul tur, aşa că nu poate fi mai rău de atât. Mă simt încrezătoare, ştiu că am jocul să o înving (n.r. - pe Kanepi), dar este foarte periculoasă. Vreau doar să fiu pregătită pentru meci şi să dau totul. Darren mi-a spus că este o parte dificilă (n.r. - de tablu). Cred că e suficient", a declarat Halep.

Afla mai multe despre: halepus opentenis,  

viewscnt
Articole similare