You are here:

Maicon intenţionează să-l dea în judecată pe Zicu | ”Nu am auzit niciodată de această persoană, nu ştiu de ce a spus aceste lucruri”

Maicon intenţionează să-l dea în judecată pe Zicu | ”Nu am auzit niciodată de această persoană, nu ştiu de ce a spus aceste lucruri”
Comentarii

Fundaşul Douglas Maicon a anunţat că intenţionează să-l dea în judecată pe fostul fotbalist Ianis Zicu, după ce românul a afirmat că brazilianul venea beat la antrenamente, pe vremea când evolua la Inter Milano.

"Nu l-am văzut niciodată şi nu am auzit niciodată de această persoană. Nu am jucat niciodată cu el şi nu ştiu de ce a spus aceste lucruri. Probabil că el vrea să devină cunoscut şi să apară în media. Este neplăcut că se întâmplă astfel de lucruri. Nu m-am prezentat niciodată la antrenament în acea condiţie, altfel nu aş fi câştigat atâtea trofee la Inter. Evaluez o acţiune legală prin care să solicit despăgubiri şi să mă asigur că astfel de false informaţii nu se vor mai repeta", a declarat Maicon pentru UOL Esporte, citat de football-italia.net.

În vârstă de 36 de ani, Maicon, acum la Avai, în ţara sa natală, a evoluat la Inter Milano între 2006 şi 2012. La rândul său, Zicu a fost legitimat la Internazionale între 2004 şi 2007. Mourinho a antrenat formaţia Italiană între 2008 şi 2010. În sezonul 2009/2010, Inter a câştigat Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: douglas maiconzicuinter milano,  

viewscnt
Articole similare