Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Malcom Edjouma rupe tăcerea! Francezul, anunţ despre transferul de la FCSB în contextul ofertei de la Rapid: "Iau în calcul"

Malcom Edjouma rupe tăcerea! Francezul, anunţ despre transferul de la FCSB în contextul ofertei de la Rapid: "Iau în calcul"

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma (26 de ani) a rupt tăcerea după toată tevatura din jurul eventualului său transfer de la FCSB la Rapid.

Dorit în perioada de mercato din iarnă de la Ferencvaros, în Ungaria, Malcom Edjouma - jucător şicanat de Gigi Becali la FCSB - are acum ofertă de transfer la rivala Rapid.
 
Dan Şucu, Adrian Mutu şi Victor Angelescu l-ar vrea pe Edjouma în tricoul Rapidului şi sunt gata să facă un efort financiar considerabil pentru transfer, însă Gigi Becali nu pare dispus să vândă. Deşi l-a şicanat şi l-a scos de mai multe ori la pauză pe Edjouma în finalul sezonului, iar totul părea că se îndreaptă spre o despărţire.
 
Edjouma a rupt tăcerea şi a anunţat ce planuri are pentru sezonul viitor. Francezul şi-ar dori un transfer în străinătate, la altă echipă, dar dacă nu va sosi nicio ofertă convenabilă pentru ambele părţi, atunci Malcom Edjouma a spus că are de gând să rămână la FCSB.
 
”Am citit şi eu despre interesul Rapidului, dar nimeni nu a discutat cu mine până acum. Sper că lumea este mulţumită cu ceea ce am realizat în sezonul trecut.
 
Dacă conducerea va hotărî că pot fi de vânzare atunci echipa care mă doreşte va fi nevoită să îmi îndeplinească cererile. Un eventual transfer nu se poate face fără acordul meu.
 
Ar fi nepotrivit ca eu să vorbesc acum, despre Rapid. Iau în calcul orice variantă dar, sincer, aş prefera o nouă provocare, un nou proiect, în străinătate. Totuşi, în oricare situaţie, dacă nu va fi ceva care să îmi convină, voi rămâne, şi sezonul viitor, jucătorul FCSB-ului”, a spus Malcom Edjouma, conform Playsport.
 
FCSB a plătit 335.000 de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoşani.
 
Malcom Edjouma a jucat 40 de meciuri (2.716 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care marcat de 11 ori şi a livrat trei pase decisive.

Afla mai multe despre: malcom edjouma transfer fcsbmalcom edjouma fcsbmalcom edjouma transfer rapidmalcom edjouma oferta rapid 

viewscnt
Articole similare