Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu a anunţat obiectivul lui Hermannstadt pentru sezonul următor: ”Aşa e normal!”

Măldărăşanu a anunţat obiectivul lui Hermannstadt pentru sezonul următor: ”Aşa e normal!”

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a învins-o pe Petrolul Ploieşti, scor 1-0 (0-0), sâmbătă, în deplasare, într-o partidă din etapa a 8-a a play-out-ului din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Daniel Paraschiv în minutul 60, dintr-o lovitură de pedeapsă controversată.

Marius Măldărăşanu, la finalul meciului cu Petrolul: ”Important este că nu am făcut greşeli”

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, s-a declarat bucuros de faptul că a reuşit să salveze echipa de la retrogradare în acest sezon, însă rămâne şi cu o mică urmă de regret, după pierderea celor nouă puncte.

Sibienii ar fi avut şanse la calificare în play-off, cu cele nouă puncte, şi cu câteva etape rămase de disputat în linişte, fără scandalurile iscate imediat după acea decizie.

Chiar şi aşa, Marius Măldărăşanu rămâne cu picioarele pe pământ şi şi-a trasat obiectivul pentru următorul sezon.

Ne-am atins obiectivul. A fost un an foarte greu, din toate punctele de vedere, dar cu atât este mai frumos.

Am încercat să controlăm jocul, să avem posesie. Am avut câteva mişcări foarte bune pe atac, a lipsit poate doar ultima pasă sau sincronizarea între doi jucători. Se întâmplă.

Important este că nu am făcut greşeli. Am tot făcut astfel de greşeli şi am fost taxaţi pe tabelă. Am avut o dinamică bună, suntem o echipă bună.

Mă bucur că am întâlnit aceşti băieţi. Au fost foarte înţelegători pe parcursul celor doi ani, frumoşi, foarte greu, dar de neuitat.

În ultima perioadă, Popescu a fost Under-ul nostru. Oro ne-a ajutat la începutul campionatului, dar a avut o scădere de formă. A ieşit la rampă Popescu. Îl avem şi pe Dragoş Iancu.

Mă bucur că astăzi (n.r. - Oroian) a avut un aport consistent, chiar dacă s-a văzut că neavând meciuri în picioare ritmul a fost unul mai scăzut pentru el.

Mai avem un meci şi îl vom trata serios, chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul. Trebuie să respectăm fotbalul, să ne respectăm meseria. Vom juca foarte serios.

Mă bucur pentru Paraschiv. Că a ajuns la 14 goluri, puteau fi mult mai multe. Până la urmă, am fost alături de el cu toţii, în momentele lui mai dificile. A existat, la un moment dat, o presiune pe el, pe care a resimţit-o şi nu a mai marcat câteva etape.

(n.r. - despre faptul că a semnat prelungirea contractului) Discuţii au tot fost, încă din iarnă, însă situaţia era una care îmi permitea să mă gândesc la o eventuală prelungire sau o semnare cu o altă echipă. Exista riscul să nu semnez, dar m-am simţit dorit. Le mulţumesc că au avut răbdare cu mine.

Ştiţi că nu există răbdare în fotbal şi primul care plăteşte este antrenorul. M-am simţit dorit. Chiar dacă s-au pierdut cele nouă puncte, lumea te judecă după clasament, dar m-am simţit susţinut şi a fost normal să avem continuitate.

Ne-am dori să terminăm cât mai sus. Chiar dacă am fost nou-promovată, am avut un parcurs bun şi puteam să facem o performanţă mare. Dar obiectivul a fost menţinerea. La anul, trebuie să ne dorim să terminăm cu un loc mai sus decât sezonul precedent. Aşa ar fi normal”, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul partidei cu Petrolul.

VIDEO: Rezumat Petrolul - Hermannstadt 0-1

Afla mai multe despre: maldarasanu 

viewscnt
Articole similare