You are here:

Maldărăşanu îşi felicită jucătorii după ce Hermannstadt a făcut scorul campionatului cu Poli Iaşi

Maldărăşanu îşi felicită jucătorii după ce Hermannstadt a făcut scorul campionatului cu Poli Iaşi

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 6-2, gruparea Poli Iaşi, în etapa a opta a Superligii. Sibienii au reuşit să realizeze scorul de până acum al campionatului.

Discursul lui Măldărăşanu după victoria cu Poli Iaşi

Multe goluri la Sibiu, acolo unde gazdele de la Hermannstadt au condus cu 2-0 în minutul 9, după un început incredibil. Silviu Balaure a deschis scorul în minutul 3, iar Ronaldo Deaconu a făcut 2-0 în minutul 9. În minutul 23 a fost validat şi al treilea gol al meciului, reuşit de Ianis Stoica, cu patru minute mai devreme.

Scorul pauzei a fost însă 4-1 pentru gazde, Aurelian Chiţu înscriind şi el, în minutul 42, iar ieşenii au replicat prin Teixeira, în minutul 45+4

Silviu Balaure a reuşit dubla în minutul 58, pentru ca Robert Popescu să înscrie în minutul 78, scor 6-1. Până la final ieşenii au mai înscris odată, în minutul 82, prin Stefanovici, şi FC Hermannstadt a învins pe Poli Iaşi cu 6-2. Elevii lui Măldărăşanu au ajuns la 11 puncte şi sunt pe locul 5, în vreme ce Poli Iaşi este pe 13, cu 7 puncte.

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, şi-a felicitat jucătorii după meci. 

”Am schimbat sistemul încă de la începutul sezonului. Acum o luna eram undeva, tensiuni, presiuni. Atmosferă urâtă. Nu vreau să mai trec prin aşa ceva.

Le cer să se mişte. E doar o dinamică. Mă bucur pentru cei care au intrat, toţi sunt de lăudat. Este un meci care a intrat în istorie. Sunt bucuros pentru că am făcut încă un pas, trei puncte importante! 

Vrem să mai lucrăm la omogenitate, avem nevoie de pauză asta, e bine meritată. Este meritul tuturor. Toţi care intră trebuie să intre bine”, a declarat Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: hermannstadtmăldărăşanupoli iaşi 

viewscnt
Articole similare