You are here:

Măldărăşanu s-a declarat ”învins” după ce Petrolul l-a bătut cu 4-1: ”S-a dat totul peste cap”

Măldărăşanu s-a declarat ”învins” după ce Petrolul l-a bătut cu 4-1: ”S-a dat totul peste cap”

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia FC Hermannstadt, în primul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Măldărăşanu, despre înfrângerea cu Petrolul

Sibienii au avut prima ocazie a meciului de la Ploieşti, în minutul 4, când portarul Zima a respins şutul lui Aurelian Chiţu, dar scorula  fost deschis, două minute mai târziu, de către gazde, prin Ricardinho, care a înscris cu o lovitură de cap.

Mihnea Rădulescu a majorat avantajul ploieştenilor în minutul 11, apoi a venit şi replica oaspeţilor – bară a lui Murgia, în minutul 25. Tot Mihnea Rădulescu a făcut 3-0 în minutul 26, dar repriza s-a încheiat cu două ocazii ale sibienilor: Neguţ a trimis pe lângă poartă, în minutul 31, iar lovitura de cap a lui Buş a fost scoasă de Zima, în minutul 42.

După pauză, Sergiu Buş a marcat pentru Hermannstadt, cu capul, în minutul 48. Petrolul a închis însă meciul în minutul 64, când Akosah-Bempah a trecut de Valerică Găman şi de Ionuţ Stoica, iar Grozav a şutat din prima, de la marginea careului stabilind scorul final, Petrolul – Hermannstadt 4-1.

Marius Măldărăşanu, antrenorul de la FC Hermannstadt, a vorbit despre înfrângerea dură de azi. 

”Avem ocazii singur cu portarul, in minutul 3 puteam avea gol. Şi la pauza le-am zis ca orice gol ne poate băga în joc. Eram sigur că putem marca. Dar a venit faza si ne-a dat totul peste cap. A venit golul 4 si parca acolo s-a cam stricat totul. Asta spune multe! E un meci pe care trebuie să îl uităm cât mai repede. Sunt puncte mari pentru ei, felicit Petrolul. Din păcate noi luăm goluri, trebuie să reglăm! Am jucători cu calitate, cred în toţi. Murgia dă tot, a profitat de încrederea mea, are putere”, a declarat Măldărăşanu.

În clasament, Petrolul Ploieşti este pe locul 2, cu 18 puncte, în timp ce FC Hermannstadt se află pe locul 7, cu 13 puncte.

 

Afla mai multe despre: marius măldărăşanufc hermannstadtpetrolul 

viewscnt
Articole similare