You are here:

Măldărăşanu şi-a găsit greu cuvintele după înfrângerea cu Gloria Buzău: ”Sunt dezamăgit!”

Măldărăşanu şi-a găsit greu cuvintele după înfrângerea cu Gloria Buzău: ”Sunt dezamăgit!”

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa Gloria Buzău a dispus vineri seara, pe teren propriu, scor 3-0, de gruparea sibiană FC Hermannstadt, în primul meci al etapei a 13-a din Superligă. Oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

Buzoienii au controlat prima repriză a partidei cu FC Hermannstadt, dar au reuşit să spargă gheaţa şi să înscrie abia în minutul 45, dintr-un penalti neacordat iniţial de arbitrul Vlad Baban, pentru un fault al luiu Murgia la Işfan, dar dictat după consultarea VAR.

A transformat cu siguranţă Budescu şi Gloria a intrat în avantaj la pauză. Din minutul 54 sibienii au rămas în zece, după eliminarea lui Antoni Ivanov, iar în minutul 65 arbitrul a dictat penalti, pentru un fault al lui Selimovic la Işfan. După consultarea VAR, penalti-ul a fost anulat, pentru că infracţiunea s-a petrecut în afara careului oaspeţilor. Gloria s-a impus însă cu 2-0, după ce Budescu a majorat avantajul gazdelor, în minutul 71, în urma unei faze superbe purtate de buzoieni, pasa decisivă aparţinându-i lui Işfan.

Până la final oaspeţii au mai avut un jucător eliminat, pe Silviu Balaure, în minutul 79, iar gazdele au stabilit scorul final în minutul 90+5, prin Ricardo Matos.  Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0. Gloria a făcut 13 puncte, tot atâtea câte au Farul, Rapid şi Hermannstadt. În clasament sibienii sunt pe 13, iar buzoienii pe 14.

La flash-interviu, Marius Măldărăşanu s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat.

”Dezamăgire, normal că am crezut foarte mult că putem scoate ceva din meciul ăsta. În prima repriză am controlat în totalitate jocul. Au fost două momente psihologice, penalty-ul din finalul primei reprize şi această eliminare, o greşeală a lui Ivanov, care intră decisiv la jumătate terenului, deşi mai avea un galben.

E foarte greu să joci în 10 oameni, am avut 2 atacanţi. Din cauza lipsei rezultatelor, apare nervozitatea, lipsa de luciditate. E greu, suntem dezamăgiţi, am încercat, efort mare. Ne trebuie un echilibru, n-am avut în ultimele 3 meciuri. Îţi trebuie echilibru în tot ceea ce faci. Să te arunci aşa...

Apreciez că nu cedează, dar îţi pierzi încrederea, sunt nişte scoruri exagerat de mari, în nişte meciuri în care am jucat destul de bine. Trei înfrângeri dureroase, e greu de gestionat, vedem ce se întâmplă. La pauză erau foarte trişti că fotbalul nu e corect, nu e drept, asta e viaţa.

Poate va fi cândva drept şi cu noi. Teamă nu există (n.r.- de o eventuală demitere). Într-adevăr, sunt decizii care se pot lua. Toată lumea analizează. Poate să gândesc şi patronii la o schimbare inspirată, dar nu ştiu, nu vreau să vorbesc. Sunt supărat, dezamăgit. E o perioadă foarte grea şi urâtă, pe fondul unor jocuri bune, dar nişte rezultate foarte urâte”, a spus Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanuhermannstadtgloria buzău 

viewscnt
Articole similare