Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man a devenit cel mai râvnit jucător al FCSB. O echipă cu foarte mulţi bani îl monitoriează!

Man a devenit cel mai râvnit jucător al FCSB. O echipă cu foarte mulţi bani îl monitoriează!

Superliga

Comentarii

Dennis Man este unul din jucătorii care ar putea să-i aducă un profit consistent Stelei. În ultimele luni s-a tot discutat despre plecarea jucătorului venit în schimbul a 400.000 de euro de la UTA.

Iniţial, Ludogoreţ s-a interesat de serviciile lui Man, trimiţând un scouter la meciul FCSB - Dinamo 1-0, disputat la sfârşitul lunii septembrie. Recent, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, doreşte să-l achiziţioneze pe Man. 

”În portofoliul lui Şahtior Doneţk sunt mai mulţi jucători, inclusiv şi din România. În perioada următoare, vectorul lui Şahtior Doneţk va suferi schimbări. De la cel strict brazilian se va reorienta spre a aduce jucători tineri şi talentaţi din Europa. Eu reprezint intersul lui Sahtior pe mai multe pieţe fotbalistice, iar in portofoliul clubului este şi Dennis Man.

Însă este prea devreme pentru a spune că vom veni peste o lună şi jumătate la tratative. Un jucător de vârsta lui Dennis Man nu este caracterizat de stabilitate în joc. Îl vom urmări în meciuri în care va avea o prestaţie foarte bună şi în altele în care poate nu ne va convinge. S-ar putea ca această perioadă în care îl vom urmări pe Dennis Man să dureze până la finalul sezonului. El este in portofoliul lui Şahtior, dar nu putem vorbi despre un transfer iminent”, a spus agentul FIFA Arcadie Zaporojanu, pentru ziare.com.

Gigi Becali are de gând să facă o mică avere după vânzarea lui Dennis Man: ”Dacă îmi dă cineva 10 milioane de euro pe Man, eu nu-l dau în iarnă. Poate să plece pentru 50 de milioane de euro”, spunea Becali, în urmă cu ceva timp

Afla mai multe despre: dennis mantransferfcsbechipa cu multi banigigi becali 

viewscnt
Articole similare