Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man City - Man Utd │ 423 de opţiuni de pariere la Betano

Man City - Man Utd │ 423 de opţiuni de pariere la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Dacă îţi arunci un ochi pe cote, pare un meci banal de campionat pentru City. Dacă te uiţi mai atent la statistici, la valorea jucătorilor şi la tradiţie, apar semnele de întrebare

De ani buni, City porneşte mare favorită în ”Manchester Derby”. Nu face excepţie nici acum, însă cota pentru victoria echipei lui Guardiola în meciul de duminică e de-a dreptul ridicolă (1,37).

În ultimele şapte întâlniri directe din Premier League, pe terenul rivalei locale, United s-a impus de patru ori şi a făcut un egal.

Prin prisma statisticilor, a faptului că ”diavolii” lui Ten Haag au patru victorii la rând în Premier League, dar şi a tradiţionalelor surprize de după meciurile naţionalelor, merită încercată cota 1.88 la Betano, Manchester United handicap +2 (nu pierde la mai mult de un gol diferenţă).

Haaland vs Ronaldo

Ajuns pe marginea prăpastiei, Ronaldo primeşte o frânghie de care trebuie neapărat să se agaţe. Criticat şi la naţională şi la club, CR7 e anunţat titular în derby. E şansa lui să spargă gheaţa în acest sezon din Premier League, iar la Betano există o cotă care face cu ochiul: 3.25 gol marcat Ronaldo.

La City, Haaland a dovedit deja că e o bestie. Are 11 goluri în 7 meciuri din campionat. Cota pentru un gol marcat de norvegian cu United (1.45) e o opţiune serioasă pe un bilet ”cuminte”.

Un derby pe care se poate paria aproape orice

Betano oferă 423 de opţiuni de pariere la derby-ul oraşului Manchester. Se poate miza chiar şi pe scor corect la pauză/scor corect la final.

Cine prevede o nebunie de meci, cu 1-0 pentru City în prima repriză şi victorie United cu 3-2, are în faţă o megacotă (500). Mai puţin fantezistă e cota pentru penalty în meci (3.30). Şi pare un pariu cu şanse reale de câştig, dacă ţinem cont că în 4 din ultimele 5 derby-uri City - United, pe Ettihad Stadium, s-a acordat câte o lovitură de la 11 metri.

Echipe probabile:

  • Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Akanji, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Silva, Haaland, Foden
  • Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; McTominay, Eriksen; Antony, Fernandes, Sancho; Ronaldo

Afla mai multe despre: utd 

viewscnt
Articole similare