Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man şi Mihăilă, criticaţi după ultimul rezultat al Parmei! ”Nervos şi egoist, deci e inutil!”

Man şi Mihăilă, criticaţi după ultimul rezultat al Parmei! ”Nervos şi egoist, deci e inutil!”

Stranieri

Comentarii

Chiar dacă la începutul sezonului Parma avea ca obiectiv promovarea în Serie A, echipa se află într-o situaţie dificilă şi are 6 meciuri consecutive fără victorie.

Reggina şi Parma au jucat în meciul din etapa a 9-a a celui de-al doilea eşalon al fotbalului italian, scor 2-1. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari, dar nu au reuşit să impresioneze. 

În urma ultimei prestaţii a celor doi români, presa din italia i-a criticat după ce i-a notat şi le-a analizat evoluţia. Man a fost înlocuit cu Inglese în minutul 66 şi a văzut cartonaşul galben în minutul 39. Mihălă a văzut şi el galbenul în minutul 75, iar peste doar 3 minute a fost înlocuit. 

”Nervos şi egoist, deci e inutil!”

Presa din Italia nu a avut milă de coe doi români şi le-a reproşat atitudinea egoistă. ParmaLive l-a notat pe Man cu 4,5, aceasta fiind ce mai mică notă din echipă, iar prestaţia lui a fost analizată dur. ”Nervos şi egoist, deci e inutil!”

Mihăilă a primit nota 5 şi a fost analizat la fel ca Dennis Man. ”Mai puţin nervos decât Man, însă la fel de 'util'”. Un moment în care se eliberează şi şutează, dar asta e tot!”.

Tuttomercatoweb le-a acordat aceleaşi note celor doi internaţionali români, iar pe fostul jucător de la FCSB l-a numit egoist, iar despre Mihăilă au scris că a fost la fel de egoist şi inutil în mişcările echipei. 

Afla mai multe despre: parma-man-mihăilă-stranieri 

viewscnt
Articole similare