Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City a plătit 50 de milioane pe el. Fotbalistul e la un pas acum de transferul la Atletico Madrid

Manchester City a plătit 50 de milioane pe el. Fotbalistul e la un pas acum de transferul la Atletico Madrid

Manchester City

Comentarii

Bernardo Silva este tot mai aproape de despărţirea de Manchester City.

Portughezul are mari şanse să plece de la Manchester City în această vară. Presa britanică a anunţat recent că Bernardo Silva vrea să joace în Spania, iar interesul cluburilor mari din La Liga este aproape să se concretizeze.

MundoDeportivo anunţă că Barca şi Atletico Madrid sunt echipele interesate de serviciile portughezului, dar Atletico Madrid are cele mai mari şanse să-l transfere pe fotbalistul lui Manchester City.

”Cetăţenii” îl vor achiziţiona foarte probabil pe Jack Grealish, astfel că Bernardo Silva ar urma să fie unul dintre jucătorii sacrificaţi de Pep Guardiola.

Potrivit sursei citate, Diego Simeone este foarte interesat să-l transfere pe Bernardo Silva, un fotbalist de care s-a mai interesat şi în urmă cu un an. La Atletico, Bernardo ar urma să-l înlocuiască pe Saul Niguez, jucător aflat la un pas de despărţirea de clubul spaniol.

Cotat la 70 de milioane de euro, mijlocaşul ofensiv portughez a ajuns la Manchester City în 2017, atunci când gruparea britanică a plătit aproape 50 de milioane de euro plus bonusuri de performanţă.

Silva are 59 de selecţii în naţionala Portugaliei, pentru care a marcat şapte goluri. Atletico ar trebui să plătească minim 50 de milioane de euro pentru serviciile sale. 

Afla mai multe despre: bernardo silva 

viewscnt
Articole similare