Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City - Bayern Munchen | Trei cote care merită încercate la Betano

Manchester City - Bayern Munchen | Trei cote care merită încercate la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Fără liniştea din alţi ani, când titlul le era mult mai la îndemână, City şi Bayern îşi măsoară forţele într-un ”blockbuster” din sferturile Champions League. Iată de ce vedetele lui Guardiola sunt favorite în faţa starurilor bavareze!

Manchester City - Bayern Munchen, marţi, 22:00, Orange Sport 1

Maşinăria de goluri a lui Pep e la turaţie maximă! 21 de goluri a marcat City în ultimele patru meciuri oficiale. (7-0 cu Leipzig în UCL, 6-0 cu Burnely în Cupa Angliei, 4-1 cu Liverpool şi cu Southampton în Premier League).

Pe lângă Haaland, care ne-a obişnuit să marcheze aproape meci de meci, City l-a redescoperit pe Grealish (gol şi pasă de gol în ultimele două meciuri din campionat).

De la sosirea lui Tuchel, Bayern a câştigat derby-ul cu Dortmund (4-2), dar a fost eliminată, apoi, ruşinos din Cupa Germaniei de Freiburg, chiar pe Allianz Arena (1-2).

Bavarezii şi-au luat revanşa în campionat, însă cu mari emoţii (1-0). Cu Mane incert şi cu Chupo-Moting accidentat, campioana din Bundesliga va avea de suferit în atac la Manchester.

E un motiv în plus să mizăm pe City, care are cotă 1.75 la Betano pentru victorie. Interesantă, dar cu un grad ceva mai mare de risc, e şi cota pentru victorie şi gol în fiecare repriză Man. City (3.05 la Betano).

”Terminatorul” Haaland vs ”False 9” Muller

Ajuns la 33 de ani, Thomas Muller a rămas o piesă esenţială în puzzle-ul de la Bayern. Pe Etihad Stadium, cel supranumit şi ”False 9” pentru poziţia lui din teren va fi una dintre armele principale ale bavarezilor. Muller a avut, însă, un sezon mai slab decât ultimele trei. În campionat a marcat şase goluri, iar în Champions League o singură dată. Şi la assist-uri, veteranul Bayernului are cifre sub aşteptări (7 în Bundesliga şi 1 în UCL). Acestea sunt argumentele pentru care ar fi o surpriză ca Muller să marcheze tocmai în deplasarea cu City. (cotă 4.20 la Betano) 

În schimb, Haaland (10 goluri în ultimele 3 meciuri) pare imposibil de oprit chiar şi de soliditatea defensivei bavareze, cu Upamecano şi De Ligt în centru. Golgheterul norvegian are cotă 1.62 (la Betano) pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor cu Bayern.

Afla mai multe despre: betano 

viewscnt
Articole similare