You are here:

Manchester City – Inter | Bet Builder cu cotă peste 2.50 la Betano

Manchester City – Inter | Bet Builder cu cotă peste 2.50 la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Echipa cu supervedete a lui Guardiola este mare favorită în reeditarea finalei UEFA Champions League din sezonul trecut. ”Cetăţenii” merg ceas în Premier League, în timp ce Interul lui Simone Inzaghi nu convinge în Serie A.

Haaland, aproape imposibil de oprit

9 goluri în 4 meciuri! Acestea sunt cifrele ameţitoare ale lui Haaland în Premier League. Norvegianul vrea să rupă plasa şi în Champions League, iar cu Inter are o motivaţie în plus. Încearcă să se revanşeze, după ce n-a găsit drumul spre gol în finala din sezonul trecut. 

Atunci, Rodri a marcat golul care le-a adus trofeul ”cetăţenilor”. Manchester City este cel puţin la fel de putermică şi acum. Are victorii pe linie în campionat, iar în deschiderea sezonului a pus mâna şi pe Cupa Ligii Angliei. În schimb, Inter a dat de greu încă din startul sezonului. S-a încurcat la Monza şi la Genoa şi este doar pe locul 3 în Serie A. 

Italienii mai au o problemă. Golgheterul din sezonul trecut, Lautaro Martinez, este de nerecunoscut. N-are niciun gol în acest sezon. La Betano, Manchester City este cotată cu prima şansă la victorie. Cei de la Inter n-au niciun motiv să joace economicos, mai ales că este prima etapă, şi au toate armele ca să ”lovească” pe contraatac. 

Un Bet Builder cu victorie Manchester City, peste 2.5 goluri în meci şi cel puţin un gol marcat de Haaland are cotă 2.65 la Betano

Echipe probabile:

  • Manchester City: Ederson; Lewis, Stones, Dias, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Bernardo, De Bruyne, Grealish; Haaland
  • Inter: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Afla mai multe despre: manchester city interpariuri champions league 

viewscnt
Articole similare