Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, mutare surpriză! Guardiola vrea să transfere un jucător în vârstă de 38 de ani

Manchester City, mutare surpriză! Guardiola vrea să transfere un jucător în vârstă de 38 de ani

Manchester City

Comentarii

Daily Mail anunţă că Manchester City vrea să-l transfere pe portarul Ben Foster (38 de ani).

Watford a promovat în Premier League, dar şi-ar putea pierde portarul titular. Ben Foster este dorit de Manchester City ca portar de rezervă, anunţă Daily Star.

Experimentatul portar englez ar urma să ajungă la City pentru a deveni prima rezervă a brazilianului Ederson, susţine sursa citată.

Ben Foster şi-a început cariera de jucător la Racing Club Warwick şi a mai apărat poarta echipelor Stoke City, Bristol City, Manchester United, Birmingham City, West Bromwich Albion şi Watford, printre altele. La Watford a ajuns în 2018 în ceea ce a fost a treia sa experienţă pe Vicarage Road. A apărat în 22 de meciuri în stagiunea trecută şi a contribuit la promovarea echipei sale în Premier League.

Guardiola îl are acum ca portar de rezervă pe americanul Zack Steffen, care cel mai probabil va fi împrumutat în sezonul viitor. Veteranul Scott Carson este al treilea portar, dar el este doar cedat de Derby County.  City îl mai are la dispoziţie şi pe Arijanet Muric, portarul naţionalei Kosovo, care acum joacă la Willem, în Olanda.

Afla mai multe despre: guardiolaben fostermanchester city 

viewscnt
Articole similare