Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, OUT din Cupa Ligii! Reacţie furibundă a lui Guardiola după primul trofeu ratat din acest sezon. Liverpool, victorie cu Leicester

Manchester City, OUT din Cupa Ligii! Reacţie furibundă a lui Guardiola după primul trofeu ratat din acest sezon. Liverpool, victorie cu Leicester

Manchester City

Comentarii

Echipa engleză FC Liverpool a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Leicester City, în Cupa Ligii Angliei. În aceeaşi competiţie, Manchester City a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-1 cu Newcastle, în timp ce Bournemouth, cu Ionuţ Radu titular, a învins pe Stoke City, cu 2-0.

Manchester City, OUT din Cupa Ligii! Reacţie furibundă a lui Guardiola după primul trofeu ratat din acest sezon

Condusă cu 1-0 de Leicester City încă din minutul 3, cînd a marcat Kasey McAteer, Liverpool a reuşit să revină abia în repriza secundă. A egalat Cody Gakpo, în minutul 49, iar în minutul 70 a înscris Dominik Szoboszlai, care i-a adus în avantaj pe „cormorani”. Diogo Jota a închis tabela în minutul 89 şi Liverpool s-a impus cu 3-1.

Într-un alt meci, Newcastle a reuşit să învingă echipa campioană, Manchester United, cu 1-0. Alexander Isak a fost autorul golului, în minutul 53. Guardiola nu l-a utilizat în acest meci pe Erling Haaland.

Portarul român Ionuţ Radu a fost titular în echipa lui Bournemouth, în victoria obţinută în faţa formaţiei Stoke City, scor 2-0. Radu a fost integralist, iar golurile echipei sale au fost înscrise de Dominic Solanke (min. 51) şi Joe Rothwell (min. 54).

Reacţia lui Pep Guardiola după eliminarea suferită de Manchester City

„Credeaţi că obiectivul era să câştigăm toate cele patru troefe? Sincer, nu. Am făcut un meci incredibil, însă Newcastle a cresut nivelul după pauză, a fost mai agresivă şi a reuşit să marcheze un gol. Anul trecut ne-a eliminat Southampton, când am făcut un meci slab. Acum nu a fost cazul. O felicit pe Newcastle.

Kalvin Phillips a fost foarte, foarte bun. Vom vedea, mergem acasă şi vom decide ce va fi în meciurile care vor urmează. Sunt mulţumit de cum am jucat, nu au existat accidentări, iar Mateo Kovacic şi Jack Grealish au primit puncte. Bobb a fost perfect, o prestaţie excelentă", a spus Pep Guardiola, conform publicaţiei Goal.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citycupa ligiiliverpool 

viewscnt
Articole similare